SAOBRAĆAJKA U MIRIJEVU! Autobus i automobil U STRAVIČNOM SUDARU!


IZVOR: Republika/A.N. - 31.01.2024 | 22:04


Saobraćajna nezgoda u Mirijevu

Foto: shutterstock
SAOBRAĆAJKA U MIRIJEVU! Autobus i automobil U STRAVIČNOM SUDARU!


Večeras se u Mirijevu dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Dok se još uvek ne zna tačno kako je do nesreće došlo, saopšteno je da je autobus udario u stranu vozačevih vrata automobila. Stanje učesnika u saobraćajnoj nezgodi za sada nije poznato.

**Mirijevom se ne stvaraju gužve**

Iako je došlo do saobraćajne nezgode u Mirijevu, za sada nema zastoja u saobraćaju na ovoj deonici. Ova vest će sigurno olakšati vozačima koji prolaze kroz ovaj deo grada.

**Poznate informacije o saobraćajnoj nezgodi**

Detalji o saobraćajnoj nezgodi na Mirijevu još uvek su šturi. Za sada se zna samo da su učestvovali autobus i automobil, te da je autobus udario u stranu vozačevih vrata automobila. Nadležne službe trenutno obavljaju uviđaj kako bi utvrdile uzroke ove nezgode.

**Nepoznato stanje učesnika**

Jedna od najvažnijih informacija koja i dalje nije poznata jeste stanje učesnika u saobraćajnoj nezgodi. Još uvek nije saopšteno da li ima povređenih i u kojem su stanju, stoga su građani zabrinuti za njihovu dobrobit.


Saobraćajna nezgoda na Mirijevu izazvala je zabrinutost među građanima, dok nadležne službe nastavljaju sa uviđajem i istragom kako bi utvrdile šta je tačno uzrok ove nezgode. Vozačima se savetuje dodatni oprez prilikom prolaska kroz ovu deonicu, dok se očekuje dalji razvoj situacije.

(Telegraf)

BONUS VIDEO