MAJKA UBIJENOG ANDRIJE ČIKIĆA OČAJNA NAKON SUĐENJA, U ADVOKATU BOROVIĆU PREPOZNALA SEBE: I ja sam nekada gledala svog sina, kao on nju!


IZVOR: Republika/A.K.G. - 31.01.2024 | 20:28


Njegovo detinjstvo prekinuto je kobnog 3. maja u jutarnjim časovima, kada je ubijen, zajedno sa još osmoro dece i čuvarem škole.

Foto: youtube/printscreen/RTS Sajt - Zvanični kanal, Facebook
MAJKA UBIJENOG ANDRIJE ČIKIĆA OČAJNA NAKON SUĐENJA, U ADVOKATU BOROVIĆU PREPOZNALA SEBE: I ja sam nekada gledala svog sina, kao on nju!

Andrija Čikić jedini je dečak koji je 3. maja ubijen u stravičnom masakru koji se dogodio na času istorije, u OŠ "Vladislav Ribnikar". Njegova neutešna majka Suzana Stanković Čikić mesecima ne može da se pomiri sa tragedijom koja ju je zadesila, a svoju tugu neretko deli sa prijateljima na Fejsbuku.

Prethodna dva dana održalo se suđenje roditeljima Koste Kecmanovića u Palati pravde, gde su među prisutnima, po prvi put, bili i Miljana i Vladimir Kecmanović koje zastupaju Borivoje Borović i njegova ćerka Irina. Tim povodom, Suzana je napisala tužne misli:

- Posmatram na suđenju oca uspešnog advokata koji ponosno gleda u svoju kćerku, takođe uspešnog advokata koja stoji pred njim. Razumem ga, zaista ga razumem! Ja sam nekada imala sina, darovitog pijanistu. Sanjala sam da ću ga jednog dana sa istim ovakvim ponosom gledati dok u punoj koncertnoj dvorani Karnegli hol-a izvodi kompozicije Šopena, Lista, Rahmanjinova... - napisala je majka Andrije Čikića.

Foto: Facebook/Suzana Stanković

 

Da podsetimo, Andrija Čikić bio je višestruko talentovan, uspešno se takmičio u komponovanju i sviranju klavira i planirao da se u budućnosti posveti upravo muzičkoj umetnosti i svim njenim izazovima i zahtevima.

BONUS VIDEO