UKRAO AUTOMOBIL, PA GA ZAGLAVIO U RUPI PORED ŠKOLE: Nesvakidašnja scena u Beogradu, a evo šta se zapravo dogodilo - OGLASIO SE VLASNIK VOZILA!


IZVOR: Republika/A.K.G. - 28.01.2024 | 09:16


Još uvek nije poznato da li je neko povređen u ovoj nezgodi, a detalji o tome kako je do nje došlo su i dalje nejasni.

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/
UKRAO AUTOMOBIL, PA GA ZAGLAVIO U RUPI PORED ŠKOLE: Nesvakidašnja scena u Beogradu, a evo šta se zapravo dogodilo - OGLASIO SE VLASNIK VOZILA!

Sinoć je Beograd bio poprište neobičnog događaja koji je izazvao pažnju mnogih građana. Naime, na društvenim mrežama se proširio snimak automobila koji je bio zaglavljen između trotoara i zgrade škole na Petlovom brdu.

Pab se oglasio povodom incidenta

Ubrzo nakon što je snimak postao viralan, oglasio se pab u čijem je vlasništvu navedeni automobil.

 

 

Oni su javnosti saopštili da im je vozilo zapravo ukradeno i ostavljeno na pomenutom mestu. U komentaru ispod snimka, vlasnici paba su izjavili:

- Nažalost, auto nam je ukraden i policija je privela lopova - glasio je komentar ispod Instagram objave.

Misterija: Kako je automobil završio između trotoara i zgrade škole?

Građani su ostali zbunjeni i nisu mogli da shvate kako je vozilo završilo zaglavljeno na neobičnom mestu, nedaleko od OŠ "Vladimir Rolović". Još uvek nije poznato da li je neko povređen u ovoj nezgodi, a detalji o tome kako je do nje došlo su i dalje nejasni.

Nesvakidašnji događaji poput ovog uvek izazovu veliku pažnju javnosti, a ovaj slučaj definitivno budi radoznalost i postavlja brojna pitanja na koja građani žele odgovore. Ostaje da vidimo da li će istraga otkriti sve okolnosti ove neobične saobraćajne nezgode.

BONUS VIDEO