STOJAN ZVERSKI SILOVAO PA PROBURAZIO NOŽEM DEVOJČICU IZ RIPNJA! Počinje suđenje za ubistvo tinejdžerke - danas bi trebalo da iznese odbranu!


IZVOR: Sanja BOJANOVIĆ - 25.01.2024 | 09:58


Nakon održanih pripremnih ročišta, današnje suđenje je otvoreno za javnost.

Foto: ST/Vladimir Lukić
STOJAN ZVERSKI SILOVAO PA PROBURAZIO NOŽEM DEVOJČICU IZ RIPNJA! Počinje suđenje za ubistvo tinejdžerke - danas bi trebalo da iznese odbranu!

Danas počinje suđenje Stojanu Iliću, optuženom za svirepo ubistvo 16-godišnje devojke, kao i za pokušaj ubistva tri člana njene porodice. Ovo je prvo ročište koje je otvoreno za javnost, a Ilić će imati priliku da iznese svoju odbranu pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Više javno tužilaštvo tereti Stojana Ilića za krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. Prema saopštenju iz tužilaštva, postoji opravdana sumnja da je Ilić 10. aprila prošle godine, oko 14.30 časova, proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Facebook

Ubistvo u Ripnju

Silovao je pa je proburazio nožem 

Nakon toga, kako se sumnja, Ilić je kolima povezao devojku i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu. Međutim, prema optužnici, kada je brat devojke otišao u prodavnicu, Ilić je odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, gde ju je brutalno napao. Tužilaštvo tvrdi da je Ilić devojku vuče, obnažuje, i zatim je ubada nožem u trup, vrata i ruke, nanoseći joj ozbiljne telesne povrede od kojih je preminula.

Kada je ona izašla iz vozila Stojan je počeo da je vuče i obnažuje, dok se ona opirala, pa je počeo da je ubada nožem u predelu trupa, vrata i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške telesne povrede opasne po život od kojih je preminula.

Nakon ovog zločina, Ilić se vratio do porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih povreda majci, babi i ujaku devojke. Potom je napustio lice mesta svojim vozilom, a ubrzo nakon toga je uhapšen.

BONUS VIDEO