UBIO BABU OD BATINA PA HTEO DA JE SILUJE, ONA UMRLA! Nesrećna žena posle 20 dana izdahnula u bolnici!


IZVOR: Sanja Bojanović - 11.01.2024 | 10:31


Brutalan slučaj silovanja.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić
UBIO BABU OD BATINA PA HTEO DA JE SILUJE, ONA UMRLA! Nesrećna žena posle 20 dana izdahnula u bolnici!

Protiv Pančevca S. K. (62) Više javno tužilaštvo u tom gradu podiglo je optužnicu u decembru zbog sumnje da je pokušao da siluje staricu S. A. (90), a tom prilikom ju je brutalno pretukao! Nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula dvadeset dana kasnije u bolnici.

Stravičan zločin koji i danas ledi krv u žilama i pamte ga svi Pančevci dogodio se 2. avgusta ove godine oko 15 sati u Ulici Koste Trifkovića u pančevačkom naselju Strelište. Kako se navodi u optužnici, S. K. je upotrebom sile pokušao da obljubi staricu na način zbog kojeg je žrtva zadobila teške povrede opasne po život.

Nesrećna žena se otimala i pokušavala je da se spase, a monstrum ju je zatim brutalno pretukao. Zadobila je teške povrede, zbog čega je lečena u bolnici. Nažalost, dvadeset dana kasnije preminula je u bolnici - navodi izvor blizak istrazi za Informer.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju za koje je propisana kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

BONUS VIDEO