OVO JE DRAGOMIR KOGA SU KRVNIČKI PREBILI NA DOČEKU U PANČEVU! Preminuo na Božić u bolnici: Celu noć je ležao na ulici!


IZVOR: Sanja Bojanović - 09.01.2024 | 11:52


Epilog stravičnog ubistva u Pančevu.

Foto: RINA, facebook
OVO JE DRAGOMIR KOGA SU KRVNIČKI PREBILI NA DOČEKU U PANČEVU! Preminuo na Božić u bolnici: Celu noć je ležao na ulici!

Pančevačka policija uhapsila je N. G. (20) i A. B. (22) zbog sumnje da su brutalno pretukli Dragomira J. (45), radnika JKP Zelenilo u Pančevu, koji je nakon sedam dana provedenih u komi preminuo u bolnici. Postoje sumnje da su batine koje je dobio bile uzrok njegove smrti.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.G.(19) i A.B.(22.) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J. koji je od posledica prebijanja preminuo.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, oni se sumnjiče da su u toku novogodišnje noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu "Moja Kafana" fizički napali oštećenog D.J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane Hitne pomoći.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Foto: Shutterstock, Pixabay

Kafanska tuča

Ostavili ga polumrtvog 

Sumnja se da su mu oni zadali više udaraca rukama i nogama po glavi i telu, a potom ga onesvešćenog preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen. Tužilaštvo je naložilo obdukciju preminulog Dragomira, a osumnjičenima za napad je određen pritvor - objasnio je izvor, piše Informer.

Osumnjičenima N. G. i A. B. određen je pritvor, dok je Osnovni sud u Pančevu naložio obdukciju preminulog Dragomira kako bi se utvrdilo da li su povrede uzrok njegove smrti. U zavisnosti od rezultata obdukcije, krivično delo može biti preinačeno. Inače, Dragomir je bio radnik JKP Zelenilo u Pančevu. 

- Bio je pošten i vredan. Čuo sam da su ga ti nasilnici napali u kafani ili ispred nje, drugi pominju Dom omladine... navodno napali su ga zbog telefona. Pretukli su ga i ostavili bez sveti. Celu noć je ležao nađen je ujutru iz zgrade Arhiva u Pančevu. Inače, Dragomir je bio sedam dana u komi, sedam dana neizvesnoti za tu ženu - objašnjava poznanik porodice za Informer.

Dragomir J. je bio poznat kao pošten i vredan čovek, a njegova tragična smrt ostavlja porodicu i zajednicu u šoku.

BONUS VIDEO