"ZA SVAKU VAŠU KAP KRVI, DEBELO ĆU IM NAPLATITI"! Milošu je u masakru na Cetinju pobijena cela porodica, na Božić poslao OVU poruku!


IZVOR: Republika/J.B. - 07.01.2024 | 10:42


Masakr na Cetinju dogodio se 12. avgusta 2022. godine.

Foto: facebook, Tanjug
"ZA SVAKU VAŠU KAP KRVI, DEBELO ĆU IM NAPLATITI"! Milošu je u masakru na Cetinju pobijena cela porodica, na Božić poslao OVU poruku!

Tog kobnog dana je Vuk Borilović (34) ubio Natašu, suprugu Miloša Martinovića, i njihove sinove Mašana i Marka, a potom nastavio svoj krvav pir. Ubio je jedanaestoro ljudi, a ranio pet.

Prema najnovijim izveštajima veštačenja, Borilovića je likvidirala crnogorska policija, mada je s početka bilo sumnje da ga je pogodio metak komšije Nenada Nena Kaluđerovića.

On se, nakon što je policija došla, pucao i na policiju i odbijao da se preda.

Miloš Martinović je, inače, u trenutku masakra, bio na putu, a poslao je kuma da pomogne porodici, nakon što se njegova supruga požalila da ih Vuk Borilović maltretira.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Miloš Martinović i grob porodice

- Duše moje nikad vas necu izneveriti! Mislio sam da je kad kažu level 1 lako preći, kod mene je obrnuto! Prešao sam level 1, idemo dalje, ali sad ide sve lakše i brze. Za svaku vašu kap krvi, debelo ću im naplatiti - napisao je Martinović na Fejsbuku i sinovima i supruzi poručio da ih voli.

Emotivan i potresan status prati i pesma Džeja Ramadanovskog "Nedelja".

On je juče, na Badnji dan, postavio i fotografiju vatre uz reči: "Evo sreće moje, naložio vam je tata badnjak".

 

 

Podsećamo vas i da je kuća masovnog ubice Vuka Borilovića u cetinjskom naselju Medovina gde je i počeo krvavi pir, srušena uoči Nove godine 31. decembra u večernjim satrima, po nalogu nadležne inspekcije.

Snimak ruševina upravo je napravio i podelio Miloš Martinović.

Očekuje se da ovih dana nadležni nastavi da uklanjaju ruševine koje strahovito bole porodice  11 ubijenih osoba i petoro ranjenih, ali i brojne Cetinjane pogođene tragedijom, a koji su stremili da se i desi ovo rušenje.

BONUS VIDEO: