KOSTA KECMANOVIĆ NAPOKON PRIZNAO: Samo sam želeo da vidim OVO u njenim očima! JEZIVO!


IZVOR: Republika/J.B.O. - 26.12.2023 | 14:59


Kosta Kecmanović je više puta naveo da je majka ta zbog koje je počinio masakr u "Ribnikaru", ali ovo što je sada rekao šokira.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva, Instagram
KOSTA KECMANOVIĆ NAPOKON PRIZNAO: Samo sam želeo da vidim OVO u njenim očima! JEZIVO!

Dečak ubica Kosta Kecmanović koji je 3. maja počinio jeziv krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, ne prestaje da iznenađuje svojim izjavama na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu na kojoj je smešten. Ovaj put Kosta je rekao da je samo želeo da vidi strah u očima svoje majke Miljane Kecmanović nakon zločina, saznaje nezvanično portal Republika.rs.

- Dečak monstrum gotovo nikada ne spominje članove svoje porodice. Na prste jedne ruke može se nabrojati kada je pitao za nekog od njih. Takođe, ne priča ni o zločinu, ni o žrtvama. Međutim, ponekad se i njemu desi da u histeriji nešto izusti - kaže izvor iz bolnice u kojoj je smešten Kosta Kecmanović.

Prema rečima našeg sagovornika, samo nekoliko puta je spomenuo majku.

- Ipak, vidi se njegova ogorčenost na ovu ženu. Kada je ona u pitanju ne potiskuje emocije i u svakom trenutku liči na to da bi je rado povredio - kaže izvor.

Kako objašnjava, ovaj put je zasevala mržnja u njegovim očima i izustio je sledeće:

- Samo sam želeo da vidim strah i njenim očima.

Interesantno, ni ovoga puta nije spomenuo ime Miljane Kecmanović, niti ju je nazvao majkom.

Nakon ovoga postavlja se pitanje da li se to dečak ubica polako "otkriva".

Foto: ST/Nikola Mutić, Facebook, Printscreen/linkedin.com

Kosta i Miljana Kecmanović

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je izvršio brutalni napad, ubivši devetoro đaka i radnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije u svom krvavom pohodu u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Prema rezultatima istrage, dečak je 3. maja koristio dva očeva pištolja koje je uzeo iz sefa. Dodatno je pripremio četiri Molotovljeva koktela, sve to stavio u ranac i krenuo u školu, gde je izvršio svoj krvavi pir.

Uzimajući u obzir preciznost i brzinu napada, utvrđeno je da je Kosta ispalio ukupno 57 metaka tokom pohoda koji je trajao svega 120 sekundi. Na ulazu u školu prvo je ubio pripadnika obezbeđenja i tri devojčice, nakon čega je ušao u učionicu gde je imao čas istorije. Tamo je ranio nastavnicu Tatjanu Stevanović i likvidirao šestoro dece, dok je petoro zadobilo ozbiljne povrede.

Policija je obaveštena o pucnjavi u 8.42, kada je sam Kosta pozvao policiju nakon što je napustio učionicu.

Srbija, ali ni svet ne pamti ovakav zločin koji se dogodio u Ribnikaru. Hladnokrvnost koju je dečak pokazao tokom masakra, kao i nakon toga pri ispitivanju, ali i ona koju pokazuje na klinici su nešto što će se proučavati. Ipak, kada je njegova majka u pitanju  on  pokazuje emocije.

BONUS VIDEO