"NISMO SE TAKO DOGOVORILI, SESTRO MOJA..." Reči neutešnog brata stradale trudnice slamaju i ona najtvrđa srca - tuga se nadvila nad celim selom zbog njene pogibije! (FOTO)


IZVOR: Tatjana VASILJEVIĆ - 24.12.2023 | 14:57


Nesrećna Milena sahranjena je danas u 12 časova u niškom selu Biljeg.

Foto: facebook
"NISMO SE TAKO DOGOVORILI, SESTRO MOJA..." Reči neutešnog brata stradale trudnice slamaju i ona najtvrđa srca - tuga se nadvila nad celim selom zbog njene pogibije! (FOTO)

Milena F. (32) stradala je na licu mesta kada je došlo do teške saobraćajne nesreće kod Tutina.

Trudnica koja je bila u devetom mesecu vraćala se kući, zajedno sa trogodišnjim sinom i suprugom Nikolom nakon posete svojoj porodici, ali nažalost stradala je na licu mesta i nije joj bilo spasa.

Kako smo ranije pisali, ova porodica vraćala se iz rodne Crne Gore, kada je njihovo vozilo u toku puta sletelo u kanjon dubok 100 metara.

Naime, nakon tragedije koja ih je zadesila, Milenin brat podelio je na svom profilu na Fejsbuku neutešne reči koje slamaju srca.

- Nismo se ovako dogovorili... Rekli smo da je sledeća godina naša... Neka te anđeli čuvaju na nekom lepšem mestu sestro moja - napisao je brat nesrećne trudnice.

Nesrećna Milena sahranjena je danas u 12 časova u niškom selu Biljeg, a mnogobrojna porodica i prijatelji našli su se tu kako bi Milenu ispratili na večni počinak.

Foto: facebook

 

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 19.30 kada je porodica iz Crne Gore sletela s puta u kanjon reke Ibar, dubok čak 150 metara. Dečak i njegov otac su povređeni, a oni su hitno prebačeni u bolnice radi pružanja medicinske pomoći.

Dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, izjavio je da je dete dovezeno bez svesti i da je zadobilo teške povrede glave, uključujući polomljene kosti lobanje i lica.

On je takođe naglasio da je dečak bio u stanju hipotermije zbog dužeg boravka u ledenoj reci. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, dečak je transportovan u Beograd na Neurohirurško odeljenje radi daljeg lečenja. Otac mališana, koji je takođe pretrpeo povrede, trenutno se nalazi u stabilnom stanju i prima negu u Opštoj bolnici Novi Pazar.