PALI SA SKORO 119 KILOGRAMA MARIHUANE, PA SE SRAMOTNO BRANILI PRED SUDOM! Napravili narko jazbinu, pa zanemeli! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.D. - 12.12.2023 | 14:23


Saslušani mladići koji su uhvaćeni sa 118,7 kilograma marihuane.

Foto: Tanjug/MUP REPUBLIKE SRBIJE
PALI SA SKORO 119 KILOGRAMA MARIHUANE, PA SE SRAMOTNO BRANILI PRED SUDOM! Napravili narko jazbinu, pa zanemeli! (VIDEO)

Nemanja N. (29) i Miloš K. (32) su danas saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da su u iznajmljenom stanu u Hercegovačkoj ulici radi dalje prodaje držali 118,7 kilograma marihuane.

Na saslušanju se Nemanja N. branio ćutanjem, dok je Miloš K. negirao izvršenje krvičnog dela i izneo svoju odrbanu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Podsetimo, osumnjičeni su uhapšeni 10. decembra nakon što su ih policijski službenici zaustavili u Hercegovačkoj ulici i kod Nemanje N. pronašli ključeve od stana, koji je prethodno iznajmio Miloš K.

Policijski službenici su izvršili pretres stana i drugih prostorija kojom prilikom su na podu u sobi pronašli pomenutu opojnu drogu spakovanu u više kesa, paketa i kutija.

Objavljen je i snimak njihovog hapšenja, a na snimku se mogu videti pomenute količine droge zbog kojih su Nemanja N. i Miloš K. uhapšeni.

 

 

BONUS VIDEO