KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA! DA LI ON TO PLANIRA SLAVLJE? Dečak-monstrum zaposlene u klinici ostavio u neverici, ono što je pitao je JEZIVO!


IZVOR: Republika/M.Ž. - 26.11.2023 | 10:59


Iako su do sada prisustvovali mnogim izvoljevanjima ubice iz Ribnikara, zaposleni ne mogu da veruju dokle sa zahtevima ide maloletni dečak Kosta Kecmanović

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva
KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA! DA LI ON TO PLANIRA SLAVLJE? Dečak-monstrum zaposlene u klinici ostavio u neverici, ono što je pitao je JEZIVO!

Dečak ubica Kosta Kecmanović (14) nakon što je shvatio da za sada nema ni reči o njegovom puštanju na slobodu, planira doček Nove godine, nezvanično saznaje Republika.rs, od izvora iz bolnice.

Iako su do sada prisustvovali mnogim izvoljevanjima ubice iz Ribnikara, zaposleni ne mogu da veruju dokle sa zahtevima ide maloletni dečak. On kao da nije pobio devet školskih drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, on umišlja da je vreme da se "sve na vreme spremi, kako bi doček bio kao prošle godine".

- Traži jelku, ukrase za sobu u kojoj se boravi. Kaže da mora da dekoriše prostor. Priča o tome da ne sme da gubi vreme, a da je već uveliko vreme da dobije ono što je tražio i da polako osmisli kako će dočekati Novu godinu. U glavi je umislio da mu se dopremi hrana koja će biti kako kaže "prikladnija" praznicima, a da na meniju bude više jela, jer je navikao da ima svačega kada se slave praznici" - priča izvor našeg portala. 

Na sve to, ne samo da razmišlja o ukrasima, i hrani, hoće i novogodišnje lampice, koje je uvek imao, kao i kolače koje najviše voli.

- Kada je pričao o Novoj godini, pominjao je i novogodišnje lampice, kaže "kada ćete mi sve to doneti, donesite i njih". Za poklone koje će upakovati, da mu se obezbede kutije i ukrasni papir. Na sve to, u jednom trenutku rekao je da mora da dobije svoje omiljene kolače, jer ne može bez njih - dodaje izvor.

Foto: ST/Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović sa roditeljima

Prema njegovim rečima, Kosta se bahati, a prvo mu je na pameti, o čemu smo nedavnoi  pisali  bilo da za Novu godinu već bude pušten i da "ide kući".

- On je veoma hladan i nikakav odnos nema prema činjenici da je desetoro ljudi ubio. Ne interesu je ga što su devet žrtava deca, učenici, njegovi drugovi. Samo na sebe misli i smišlja šta će sledeće da traži - zaključuje izvor.

Foto: privatna arhiva, google earth, Tanjug/Ap

Kosta u klinici

Podsećamo, dečak ubica Kosta Kecmanović (13) ušetao je pre šest meseci, tačnije 3. maja, naoružan u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i hicima iz oružja ubio devet svojih vršnjaka i čuvara škole. Odmah nakon zločina uhapšen je njegov otac Vladimir Kecmanović, za koga se sumnja da je ostavio neobezbeđeno oružje kojim je zločin počinjen i pokrenuta istraga protiv majke. 

BONUS VIDEO: