KO JE BIO MILAN TUCAKOV (58), VLASNIK PEČENJARE KOJI JE ZVERSKI UBIJEN U SVOM STANU? Ovo je njegova poslednja objava!


IZVOR: Republika - 24.11.2023 | 20:04


Vlasnik pečenjare Milan Tucakov (58) iz Novog Sada, koji je nedavno tragično preminuo, ostavio je dubok trag na društvenim mrežama svojom aktivnošću i vedrim duhom.

Foto: Društvene mreže
KO JE BIO MILAN TUCAKOV (58), VLASNIK PEČENJARE KOJI JE ZVERSKI UBIJEN U SVOM STANU? Ovo je njegova poslednja objava!

 Poslednji put se oglasio u sredu, kada je jednom prijatelju čestitao rođendan, a njegova smrt šokirala je mnoge.

Na Fejsbuk profilu ubijenog Milana Tucakova može se videti da je voleo druženje, obožavao je more i vožnju pored obale u Hrvatskoj, a nije izostavio ni fotografije na kojima se može videti kako napreduje njegova pečenjara, koja je bila omiljena u kraju.


Strast prema poslu i životu



U ponedeljak, samo nekoliko dana pre tragičnog događaja, ubijeni vlasnik pečenjare je objavio fotografiju svoja tri radnika kako u kuhinji seku pečenje i pripremaju za prodaju. Ovo pokazuje koliko je Milan bio posvećen svom poslu i koliko mu je stalo da njegova pečenjara bude uspešna. Takođe, njegova ljubav prema moru i vožnji pored obale bila je evidentna na njegovom profilu, gde je redovno delio slike sa svojih putovanja.


Njegova neuništiva energija



Na njegovom profilu možemo videti kako je u avgustu 2021. objavio fotografiju motora i napisao: "Pre dve godine na današnji dan pao u komu, a danas kupio motor." Ova objava pokazuje njegovu neuništivu energiju i volju da se izbori sa izazovima života. Prijatelji su mu pružili podršku, ističući da je "neuništiv" i da sve ide kako je planirao.

Foto: Društvene mreže

Milan Tucakov

 

Tragovi života i uspomene



Jedna od njegovih fotografija prikazuje ga pored rive u Splitu, uz bicikl kojim je došao u Hrvatsku. Ova slika svedoči o njegovim avanturama i ljubavi prema putovanjima. Njegov profil takođe otkriva i uspomene na matursku večer, gde je bio u svečanom odelu, što pokazuje da je Milan voleo da se raduje životu i da neguje tradiciju.


Nepoznati motiv ubistva i traganje za drugim osumnjičenim ostavljaju mnoga pitanja otvorenim. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a zajednica žali za gubitkom Milana Tucakova, čiji je život bio ispunjen radom, putovanjima i dragocenim uspomenama.

BONUS VIDEO