POZNATO DA LI JE RANJENI UČENIK IZ ŽELEZNIKA ŽIVOTNO UGROŽEN! Najbolji drug ga izbo nožem - zajedno sedeli u klupi pre jezivog incidenta!


IZVOR: Republika - 24.11.2023 | 12:25


Prati se stanje učenika M. O. (16) koga je, kako se sumnja, ubo nožem L. N. (17).

Foto: ST/Dragan Kadić
POZNATO DA LI JE RANJENI UČENIK IZ ŽELEZNIKA ŽIVOTNO UGROŽEN! Najbolji drug ga izbo nožem - zajedno sedeli u klupi pre jezivog incidenta!

Učenik Tehničke škole u beogradskom naselju Železnik M. O. (16), kojeg je juče, oko 8.16 časova, nožem izbo školski drug L. N. (17), i dalje je u Urgentnom centru u Beogradu i njegovo stanje je, kako se saznaje, stabilno.

Dečak je, inače, zadobio ubodnu ranu između plećke i bubrega, koju su lekari sanirali. On nije životno ugrožen, ali se njegovo stanje i dalje prati.

Dvojica tinejdžera, inače prijatelja iz školske klupe, izašla su sa nastave ispred školskog dvorišta da reše problem koji su imali.

Posvađali su se, a zatim i potukli. U tom sukobu L. N. je, kako se sumnja, izvukao nož, ubo druga i pobegao. Ubrzo je, međutim, uhapšen, a policija je pronašla krvav nož. Povređeni tinejdžer je zbrinut u bolnici.

Policija je brzo pronašla osumnjičenog i privela ga, a krvavi nož pronađen je na licu mesta. Više javno tužilaštvo u Beogradu - Odeljenje za maloletnike vodi istragu o slučaju, a saslušanje osumnjičenog, povređenog dečaka i eventualnih svedoka trebalo bi da pojasne pozadinu ovog incidenta.

BONUS VIDEO