OVO JE ŽENA KOJA JE NASTRADALA U EKSPLOZIJI U ZRENJANINU: Vatrogasci tražili Evu ispod ruševina satima, njen muž zadobio opekotine! (FOTO)


IZVOR: Aleksandra GRUJIĆ - 23.11.2023 | 21:09


Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je eksploziju izazvao kotao koji je na gas.

Foto: Facebook
OVO JE ŽENA KOJA JE NASTRADALA U EKSPLOZIJI U ZRENJANINU: Vatrogasci tražili Evu ispod ruševina satima, njen muž zadobio opekotine! (FOTO)

Eva M. (70) nastradala je danas u porodičnoj kući, kada je iz zasad nepoznatog razloga došlo do eksplozije

Nažalost, Eva je preminula pod ruševinama, a pronađena je nakon nekoliko sati intenzivne potrage vatrogasaca-spasioca i pasa.

- Preko nje je pala velika betonska greda i nažalost usmrtila je - kratko je rekao jedan od vatrogasaca, nakon što je telo izvučeno ispod ruševina kuće, čiji je krov i sprat odleteo u vazduh nakon eksplozije plinskog kotla. POGLEDAJ GALERIJU

Osim nesrećne žene, u porodičnom domu nalazio se i njen suprug Mihalj M. (72) koji je sa teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar u Zrenjaninu.

Mihalj M. je u bolnici, ima opekotine, ali nije životno ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama eksplodirao je kotao koji je na gas, a navodno je Mihalj M. u trenutku eksplozije bio u podrumu.

On je nedavno menjao kotao kupio je nov. I ko zna šta se tu desilo u svakom slučaju sumnja se da je on uzrok eksplozije evo još se oseća gas u ulici - objašnjava jedan od komšija u ulici u kojoj se eksplozija dogodila.

BONUS VIDEO