OVO JE ŽENA KOJU JE SA DECOM UBIO MUŽ U TUZLI: Njeni poznanici neutešni!

Autor:

Svet

21.05.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radila u UKC Tuzla.

OVO JE ŽENA KOJU JE SA DECOM UBIO MUŽ U TUZLI: Njeni poznanici neutešni!

Foto: AMELA ČIČKUŠIĆ/FACEBOOK / SCREENSHOT

Amela Čičkušić koju je zajedno s dvoje maloletne dece usmrtio suprug, bila je jedna od omiljenih medicinskih sestara UKC Tuzla među kolegama i pacijentima.

Svi zaposleni u UKC Tuzla, kao i građani Tuzle potpuno su šokirani zločinom koji se dogodio.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona se ponovo juče oglasilo povodom tragičnog događaja koji je potresao naselje Stupine, gde su pronađena tri beživotna tela - žene (34), te njene dece, starosti devet i dve godine.

Ovaj tužan događaj je kulminacija sinoćnjeg samoubistva supruga i oca dece, Mujage Čičkušića, koji je oko 21:15 izvršio skok sa zgrade u istom naselju, prema navodima lista Avaz.ba.

Identitet počinioca i njegova porodična tragedija

Muškarac koji je izvršio ovaj tragičan čin je Mujaga Čičkušić. Ovaj događaj je duboko potresao ceo komšiluk, a detalji o motivima i okolnostima koje su dovele do ove porodične tragedije još uvek nisu u potpunosti jasni.

Ovakvi događaji su retkost u mirnim naseljima poput Stupina, te je ovaj slučaj izazvao veliku pažnju javnosti i izazvao različite spekulacije o mogućim uzrocima i okolnostima ovog tragičnog događaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading