LOPOVI SE POSLUŽILI MERCEDESOM, PA GA VRATILI NA MESTO: Neverovatna scena u Novom Pazaru - policija i meštani ostali u ŠOKU!


IZVOR: Republika - 21.11.2023 | 15:36


Policija nastavlja istragu radi utvrđivanja identiteta počinilaca, ali trenutno nema konkretnih tragova koji bi doveli do njihove identifikacije.

Foto: instagram/printscreen/Indeksonline_rs
LOPOVI SE POSLUŽILI MERCEDESOM, PA GA VRATILI NA MESTO: Neverovatna scena u Novom Pazaru - policija i meštani ostali u ŠOKU!

Neočekivani obrt dogodio se u slučaju krađe automobila koja se dogodila rano jutros u Novom Pazaru.

Posle intenzivne istrage koja je usledila nakon krađe crnog Mercedesa C klase na Jošaničkom primorju, automobil je neočekivano vraćen. Policija je potvrdila da je vozilo pronađeno na istom mestu gde je i ukradeno, a počinioci su ostali nepoznati.

Snimak krađe:

 

 

Sigurnosne kamere zabeležile su nesvakidašnji događaj. U ranim jutarnjim satima mestu otuđenja mercedesa približilo se vozilo iste marke kao i ono koje je ukradeno. Neidentifikovane osobe su zatim premestile mercedes iza audija na prvobitnu lokaciju, ostavljajući vozilo netaknuto. Ovaj događaj izazvao je iznenađenje i policije i lokalnog stanovništva.

Policija nastavlja istragu radi utvrđivanja identiteta počinilaca, ali trenutno nema konkretnih tragova koji bi doveli do njihove identifikacije. Slučaj je i dalje u javnosti, a policija poziva građane da daju sve informacije koje bi mogle da pomognu u rešavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja.

BONUS VIDEO