LOKOMOTIVA NALETELA DIREKTNO NA KOMBI! U vozilu bio bračni par - hitno prevezeni u bolnicu!


IZVOR: Republika - 09.11.2023 | 10:36


Trenutno nije poznato šta je uzrokovalo sudar između vozila i lokomotive, a niži organi vlasti su odmah obavešteni o incidentu.

Foto: shutterstock
LOKOMOTIVA NALETELA DIREKTNO NA KOMBI! U vozilu bio bračni par - hitno prevezeni u bolnicu!

Jutros oko 6 časova, u selu Kočane, opština Doljevac, došlo je do teške saobraćajne nesreće na pružnom prelazu. Lokomotiva je naletela na kombi, u kojem su se nalazili muž i žena, rezultirajući ozbiljnim povredama obe osobe. Povređeni su prevezeni u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Trenutno nije poznato šta je uzrokovalo sudar između vozila i lokomotive, a niži organi vlasti su odmah obavešteni o incidentu. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu je preuzelo nadležnost i trenutno sprovodi uviđaj kako bi utvrdilo sve relevantne okolnosti nesreće.

Do sada nije dostupna detaljnija informacija o povredama koje su pretrpeli muž i žena, ali se očekuje da će medicinski timovi pružiti dalje informacije nakon sprovedenih pregleda.

Zbog nesreće, saobraćaj na pomenutoj pružnoj deonici je u prekidu, dok će nadležne službe raditi na otklanjanju posledica i normalizaciji saobraćaja.

BONUS VIDEO