BEBA KOJA JE GLEDALA SUROVO UBISTVO MAJKE NIZAME NAPUNILA GODINU DANA! Otac je unesrećio za ceo život, preživela masakr u Gradačcu!


IZVOR: Republika - 08.11.2023 | 22:00


Devojčica koja je ležala u lokvi krvi dok je njen otac Nermin Sulejmanović ubijao njenu majku Nizamu Hećimović, napunila je godinu dana.

Foto: Društvene mreže
BEBA KOJA JE GLEDALA SUROVO UBISTVO MAJKE NIZAME NAPUNILA GODINU DANA! Otac je unesrećio za ceo život, preživela masakr u Gradačcu!

Nermin Sulejmanović, monstrum iz Gradačca brutalno je pretukao, a zatim ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i to u lajvu na Instagramu. Sve to je gledala njihova novorođena ćerka koja je ležala u lokvi krvi, a na snimku se čuje kako nesrećna devojčica sve vreme plače.

U ime porodice Nizame Hećimović, Riad Sendić, njihov blizak rođak, govorio je za Avaz, a prenosi Srpskainfo. On je istakao da je porodica očajna radom istražnih organa, ali i da su 18. oktobra obeležili prvi rođendan male Lene.

- Mi kao porodica ćemo učiniti sve da joj pružimo maksimalnu ljubav i negu. 18. oktobra je bilo jako emotivno - rekao je Sendić i dodao da je dete dobro, a da je Nizamina sestra njen privremeni staratelj.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović (35) je ubio tri osobe i isto toliko ranio. Pored nevenčane supruge Nizame, ubio je oca i sina Ondera i Denisa Džengiza. Ranjeni su Džengizova žena Harisa, Nizamin brat Nedim Pamuković i policajac Husein Kotorić.

Sulejmanović nije hteo da se preda i ubio se pred policajcem.

BONUS VIDEO