"JOŠ JEDAN ROĐENDAN DA TE OTAC NE MOŽE ZAGRLITI! Potresna poruka oca kome je Vuk Borilović na Cetinju ubio ženu i decu: Sine, Maške moj... (FOTO)


IZVOR: Republika - 07.11.2023 | 09:39


Više od godinu dana je prošlo od stravičnog zločina koji se dogodio na Cetinju.

Foto: facebook, Tanjug
"JOŠ JEDAN ROĐENDAN DA TE OTAC NE MOŽE ZAGRLITI! Potresna poruka oca kome je Vuk Borilović na Cetinju ubio ženu i decu: Sine, Maške moj... (FOTO)

Tog dana je Vuk Borilović, Cetinjanin, lovačkom puškom pucao na komšije i prolaznike, a kasnije i na policiju i ekipe Hitne pomoći koje su pokušavale da pomognu upucanima. Ubio je desetoro svojih sugrađana, među kojima i majku i dvoje dece - Natašu Pejović Martinović i dečake Mašana i Marka od 11 i 8 godina.

Miloš Martinović, otac nastradalih dečaka, skrhan tragedijom koja ih je zadesila, objavio je potresnu poruku na društvenim mrežama povodom rođendana svog sina Mašana.

- Sine, Maške moj, došao je jos jedan rođendan da te otac ne može zagrliti i poželjeti ti da mi živis još dugo, tvoj 12. rođendan. I danas ću zagrliti hladnu ploču vaše vječne kuće, nadajući se da ćete  čuti moje želje, moje jecaje da mi vas Bog vrati... Zašto me, živote, ne pogledaš u oči?! Pogledaj me ako snage imaš, pogledaj me pa mi reci zašto mi uze sve što volim - napisao je bolne reči Martinović.

 

 

Dodao je i da raana koja mu je naneta ovim zločinom i dalje boli i da je "najteže noću kad ostane sam".

Podsetimo, Borilović je 12. avgusta prošle godine napravio masakr ubivši i ranivši svoje komšije, poznanike i prolaznike. Spekulisalo se da je Miloša Martinovića pre krvavog pira nazvao rekavši mu da će mu pobiti porodicu, a potom isto i učinio. 

Borilović je ubijen u razmeni vatre sa policijom, a dugo se razmatralo da li je Nenad Neno Kaluđerović pucao i usmrtio napadača.

BONUS VIDEO: