"POLA BEOGRADA REKETIRAMO, NEMOJ DA JE NEKOME OVO PALO NA PAMET..." Grupa nasilnika napravila LOM u kafiću - jedan od njih kik bokser (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.11.2023 | 13:10


Sa pretnjama je nastavio i drugi nasilnik koji je na kraju naglasio da imaju rok da se jave do pet sati popodne.

Foto: Republika
"POLA BEOGRADA REKETIRAMO, NEMOJ DA JE NEKOME OVO PALO NA PAMET..." Grupa nasilnika napravila LOM u kafiću - jedan od njih kik bokser (VIDEO)

Stravičan snimak incidenta kafiću "Street", u Modriči u Republici Srpskoj, nastao je kada je grupa nasilnika upala u prostorije tražeći očigledno osobu koja im se zamerila.

Na video snimku se vidi kik-bokser Ljuban Hofman Vidović, sa grupom mladića, kako upada u lokal "Street" u Modriči u Republici Srpskoj i preti radnicima kafića, kao i vlasniku. 

- Šta se radi ovde? Gde je Crv? Zovi ga odmah - vikao je jedan od momaka koji su upali u kafić.

Mladić za šankom uplašeno je ponavljao da ne zna njegov broj, nakon čega je nabildovani momak uzeo papir i hemijsku, gde je napisao velikim slovima "CRV JE CINKAROŠ!" i zahtevao da se poruka zakači na vrata kafića.

- Ne pretimo tebi, ali ovo da stoji na vratima, da li je jasno, nemoj neko da je skinuo, jesi li me razumeo?"

U trenutku haosa koji je zavladao u kafiću, zaposleni su u međuvremenu kontaktirali zasad nepoznato osobu s druge strane slušalice, najverovatnije vlasnika tog kafića, kada je jedan od nasilnika zgrabio telefon tražeći opet istu osobu sa nadimkom "Crv", nastavljajući da preti drugoj osobi preko telefona.

- Pola Beograda reketiramo, nemoj da je nekom palo na pamet da skine ovu poruku s vrata i pozdravite mnogo Crvića!

Sa pretnjama je nastavio i drugi nasilnik koji je na kraju naglasio da imaju rok da se jave do pet sati popodne, kako se čuje na snimku, ponavljao je samo: "Do pet sati ne idem odavde, a preporučujem ti da to bude ranije, u suprotnom ćemo drugačije da pričamo!"