ŠOKANTNO PONAŠANJE VOĐE KAVAČKOG KLANA! Radonjić živeo dvostrukim životom - Zvicerov čovek ovako obmanuo javnost


IZVOR: Republika - 01.11.2023 | 14:34


Međunarodni nalog za hapšenje Miloša Radonjića izdao je SAD, a optužuje se za trgovinu drogom i pranje novca.

Foto: shutterstock, Italijanska policija
ŠOKANTNO PONAŠANJE VOĐE KAVAČKOG KLANA! Radonjić živeo dvostrukim životom - Zvicerov čovek ovako obmanuo javnost

Miloš Radonjić (33) iz Budve označen je na poternici SAD kao jedan od vođa "kavačkog klana".

Sumnjiči se za organizaciju višetonskog šverca kokaina iz Južne Amerike u Evropu, kao i za tri pokušaja krijumčarenja ukupno 2.602 kilograma kokaina na evropski kontinent.

Njegove fotografije pod optužbom da je vođa "kavčanskog klana" nikada se nisu pojavile u medijima, a poznat je kao najbolji sportista u Crnoj Gori za 2019. godinu i uspešni jedriličar.

Prema informacijama, Miloš Radonjić je godinama gostovao u različitim emisijama i predstavljao se kao strastveni ljubitelj trka jedrilicama. Postoji video materijal na kojem se vidi kako je gostovao u crnogorskoj televiziji kao jedriličar, prenosi Alo!

Međunarodni nalog za hapšenje Miloša Radonjića izdao je SAD, a optužuje se za trgovinu drogom i pranje novca. Iako je zaputio se u Trst kako bi se takmičio na regati "Barkolani" 8. oktobra s svojim jedriličarskim timom i luksuznom jedrilicom "Maksi Jena," uhapšen je 6. oktobra.

Međutim, on je početkom oktobra stigao u Trst kako bi se 8. oktobra takmičio sa svojim timom i luksuznom jedrilicom zvanom "Maksi Jena", na regati "Barkolani", ali je 6. oktobra uhapšen.

Prema informacijama, on se godinama ne krije od očiju javnosti, pa se redovno fotografiše i snima sa svojim sportskim timom, a ti foto i video zapisi objavljeni su na njegovom zvaničnom sajtu, kao i na društvenim mrežama.