OTIŠLA JE ZAUVEK IZ KRVAVE ŠKOLE "RIBNIKAR", BOL JOJ JE NEIZDRŽIV: Nije mogla da dolazi na posao i da gleda mesto na kojem je ubijen Dragan Vlahović


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 28.10.2023 | 09:52


Čuvar iz OŠ" Vladislav Ribnikar" ostavio je iza sebe mnogo ljudi koji ga oplakuju, a Gordana V. je dala otkaz u školi jer je patnja potpuno paralisala.

Foto: Facebook
OTIŠLA JE ZAUVEK IZ KRVAVE ŠKOLE "RIBNIKAR", BOL JOJ JE NEIZDRŽIV: Nije mogla da dolazi na posao i da gleda mesto na kojem je ubijen Dragan Vlahović

  Dve najbolje prijateljice radnika školskog obezbeđenja, Dragana Vlahovića(53)koji je prva žrtva Koste Kecmanovića(14), tog prokletog majskog jutra su proteklih šest meseci neutešne. Tugu od 3.maja, pokazuju i kroz objave na društvenim mrežama.

- Lale moj jako, jako težak dan. Živeću od uspomena na tebe i na Bilju moju. Vas dvoje ste ulepšavali moj divan dan koji ni danas ni nikad više neće biti najradosniji  nego dan pun tuge i bola za vama - napisala je Gordana V. pre nekoliko dana na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Gordana i Dragan Vlahović sa prijateljicama na izletu

Ova žena je radila u pomoćno-tehničkoj službi Ribnikara, ali je zbog ogromnog gubitka rešila da u novoj školskoj godini promeni poslodavca kako ne bi morala svakog dana da prolazi pakao i gleda "prazno mesto" najomiljenijeg čoveka u školi, nasmejanog i uvek vedrog čika Dragana. Previše je mučila ta činjenica i stezao je u grudima neki teskobni osećaj. 

- Zbogom O.Š.Vladislav Ribnikar. Svi Vi moji dragi Ribnikarci zauvek u srcu - napisala je Gordana V. na fejsbuku nakon čega joj kolege žele sreću na novom poslu, kao i da su osećali da će otići jer to nije ono isto mesto puno smeha koji su zamenile suze. To su reke suza koje teku za Draganom i njegovih devet usnulih anđela, osam devojčica i jednog dečaka koje je ubilo dete monstrum pucajući 3. maja iz očevog pištolja u školi koju je pohađalo. 

Foto: Facebook

Dragan Vlahović se smejao od srca, voleo je bezgranično decu i poštovao sve oko sebe

Ni Draganovoj drugoj koleginici Radici nije lako usled velike patnje, a Dragan Draganče, njihov Mile , kako su ga zvale živi u njihovim razgovorima i sećanjima na dane koje su proveli zajedno što na poslu, što u druženju u toku slobodnog vremena. 

- U društvu sa svojim drugaricama iz Ribnikara, Draganče je bio pravi veseljak i šaljivdžija. Ostalo im je mnogo uspomena sa druženja  i snimci kako je znao da igra i da se veseli. Greota što nije ostavio potomstvo - rekla je rođaka ubijenog čuvara za Republiku. 

BONUS VIDEO: