IZLETELI IZ MRAKA PA ZVERSKI PREBILI MLADIĆA! Detalji sablasne tuče u Lazarevcu - posle napada pobegli KAO KUKAVICE!


IZVOR: Republika - 22.10.2023 | 10:36


Motiv napada zasad nije poznat, ali je policija pokrenula istragu kako bi otkrila šta je tačno dovelo do ovog incidenta.

Foto: Shutterstock
IZLETELI IZ MRAKA PA ZVERSKI PREBILI MLADIĆA! Detalji sablasne tuče u Lazarevcu - posle napada pobegli KAO KUKAVICE!

Muškarac po imenu L.Đ. (34) povređen je u sinoćnjem napadu u Lazarevcu kada su ga pretukla trojica nepoznatih napadača. Kako prenose izvori, žrtva je sa povredama prevezena u Urgentni centar, dok policija vodi intenzivnu istragu kako bi pronašla i uhapsila napadače.

Prema nezvaničnim informacijama, napad se dogodio ispred jednog kluba u centru Lazarevca tokom sinoćnjih časova. Postoji sumnja da su napadači sačekali svoju žrtvu i nasrnuli na nju, izazivajući povrede na muškarcu. Nakon napada, napadači su pobegli sa lica mesta.

Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar, gde su mu, prema nekim informacijama, konstatovane lake telesne povrede. Policija je odmah obavila razgovor sa povređenim muškarcem kako bi prikupila relevantne informacije o napadu i eventualno identifikovala počinioce.

Motiv napada zasad nije poznat, ali je policija pokrenula istragu kako bi otkrila šta je tačno dovelo do ovog incidenta. Detalji o istrazi i zvaničnim optužbama biće dostupni javnosti kako budu stizali.

BONUS VIDEO