NARKO DEKA GAJIO POSEBNU VRSTU KONOPLJE! Uhapšen muškarac iz okoline Kragujevca - evo šta je sve pronađeno PRI PRETRESU!


IZVOR: Republika - 16.10.2023 | 16:11


Policija je pronašla materijal koji ukazuje na neovlašćenu proizvodnju droga na imanju koje osumnjičeni koristi.

Foto: Shutterstock
NARKO DEKA GAJIO POSEBNU VRSTU KONOPLJE! Uhapšen muškarac iz okoline Kragujevca - evo šta je sve pronađeno PRI PRETRESU!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su B.S. (69), koji živi u okolini Kragujevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Policija je pronašla materijal koji ukazuje na neovlašćenu proizvodnju droga na imanju koje osumnjičeni koristi. Na tom imanju, koje se nalazi u okolini Kragujevca, pronađene su stabljike za koje se sumnja da potiču od indijske konoplje, manja količina marihuane u polusuvom stanju, kao i semenke indijske konoplje. Sumnja se da je B.S. u prethodnom periodu zasadio i uzgajao indijsku konoplju kako bi proizveo marihuanu, koja je bila namenjena daljoj prodaji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor za osumnjičenog, koji će trajati do 30 dana.

BONUS VIDEO