MRAČNO OTKRIĆE!Telo nestalog Radovana pronađeno u RUDNIKU koji je često pominjao!


IZVOR: Rina - 03.10.2023 | 23:40


Tragičan kraj potrage za Radovanom Selakovićem iz sela Seništa kod Nove Varoši obeležila je njegova smrt, koja je duboko potresla lokalnu zajednicu.

Foto: RINA
MRAČNO OTKRIĆE!Telo nestalog Radovana pronađeno u RUDNIKU koji je često pominjao!

 Radovan Selaković, čiji je nestanak prijavljen krajem avgusta, pronađen je mrtav u napuštenom rudniku magnezita, oko deset kilometara udaljenom od njegove kuće. Ovo tužno otkriće je rezultat napora rudara iz Resavice, koji su pritekli u pomoć nakon što je Radovanova sestra izrazila sumnju da je on okončao svoj život u tom rudniku, gde je radio u prošlosti, a često ga je spominjao u poslednje vreme.

Radovan Selaković nestao je 31. avgusta, nakon što se vratio kući sa proslave u Užicu zajedno sa svojim komšijom. Njegov nestanak prijavila je upravo njegova zabrinuta sestra Cana, koja nije uspela da se čuje s njim telefonom.

 

Policija je brzo reagovala i organizovala potragu za njim, koja je uključivala i lokalne lovce iz Nove Varoši, koristeći specijalni dron za praćenje ljudi i tela. Nažalost, svi napori nisu davali rezultate sve dok se nisu pridružili rudari iz Resavice. Oni su, uz veliku hrabrost, odlučili da pomognu u potrazi i našli Radovanovo telo na oko 150 metara od ulaza u napušteni rudnik magnezita.

Ovaj tragičan događaj duboko je potresao lokalnu zajednicu i ostavlja tužnu prazninu među Radovanovim najbližima i prijateljima.