''REKLA JE: SILOVAO ME JE PET PUTA!'' Otkriveno šta se dešavalo noć pre nego što je Kapisoda UBIO Kseniju Pajčin, pa presudio sebi!


IZVOR: Republika - 28.09.2023 | 21:49


Tragediji ljubavnog para prethodila ozbiljna svađa, otkriveni detalji.

Foto: Youtube.com printscreen
''REKLA JE: SILOVAO ME JE PET PUTA!'' Otkriveno šta se dešavalo noć pre nego što je Kapisoda UBIO Kseniju Pajčin, pa presudio sebi!

Maneken Filip Kapisoda 16. marta 2010. godine ubio je pevačicu Kseniju Pajčin u njenom stanu, a onda presudio sebi. O toj tragediji se priča i dan danas, mnogi imaju svoje teorije šta je bio motiv, kao i šta se dešavalo neposredno pre ubistva.

Nebojša Tubić Žabac, jedan od retkih opasnih momaka koji je preživeo devedesete godine prošlog veka, govorio je pre nekoliko godina u emisiji Balkan info o najtragičnijoj ljubavnoj priči sa estrade i šta je prethodilo stravičnoj tragediji.

- U to vreme pandan Kseniji je bila grupa Models i ja sam se muvao sa Sandrom i Ivanom, a Sindi je bila u vezi sa menadžerom. Posle sam Kseniju viđao sa Banetom iz grupe 187, bila je valjda sa njim u šemi. U međuvremenu, sa Ksenijom je u vezi bio Mokin sin, Zvezdan Slavnić i ubije čoveka zbog nje - rekao je Žabac i dodao:

Foto: Youtube.com printscreen

Nebojša Tubić Žabac

- Kasnije sam je viđao sa onim malim Filipom Kapisodom. U to vreme Nevena Models je bila sa Petrom Kapisodom. Petar je bio Filipov brat od strica i čuveni rukometaš koji je bio sportista sa najmanjim procentom masti u telu.

- Potom sam ih sreo u Stefan Braunu na slavlju povodom ženidbe jednog mog drugara i Mimi iz Modelsica. Ja uđem u lift, kad tamo Ksenija i Kapisoda. Kaže ona meni: “Što se ti meni ne javiš?” Kažem ja: “Kako da ti se javim kad si sa dečkom?” Kaže ona: “Nije mi to dečko, to mi je modni kreator.” I on je udari laktom. Ja tu poludim i kažem: “Alo dečko, još jednom je udariš preda mnom, iščupaću ti ruku i tući ću te tom tvojom rukom!” Kad smo ušli unutra, ona malo popila i počne njemu da prkosi. Pokaže na mene i kaže: “On me je silovao 5 puta na veče kad sam imala 18 godina.” Dečko onako je samo gleda, shvata da ga provocira - prisetio se on i dodao šta se dešavalo veče pre ubistva:

Foto: Youtube.com printscreen

Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin

- Veče pre ubistva, bio sam sa Gocom Božinovskom u klubu XL. Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me u usta. Ljubomorna Goca, ljubomoran Kapisoda. Oni su se tu posvađali gadno. Ja mislim da je neko njemu napunio glavu da je ona bila trudna sa njim i da je pobacila. Verovatno je bio na nekim drogama i svađali su se, ona je njega napadala da on nju vara jer je i ona bila ljubomorna. Nije mi jasno da je bio sposoban da je zbog te sitne čarke ubije i da izvrši samoubistvo. Čini mi se da je tu samo bila neka droga u pitanju.

BONUS VIDEO