TRI GODINE BILI CIMERI PA GA GVINEJAC IZBO NOŽEM OD 11 CENTIMETARA! Novi detalji pokušaja ubistva u Studenjaku - evo šta je rekao na sudu!


IZVOR: Republika - 27.09.2023 | 14:01


T.O. je navodno upotrebio kuhinjski nož sa sečivom dužine 11 centimetara kako bi nanio teške telesne povrede oštećenom.

Foto: Shutterstock
TRI GODINE BILI CIMERI PA GA GVINEJAC IZBO NOŽEM OD 11 CENTIMETARA! Novi detalji pokušaja ubistva u Studenjaku - evo šta je rekao na sudu!

T.O. (24), državljanin Gvineje Bisao, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog ozbiljne sumnje da je 26. septembra 2023. godine, u sobi u Studentskom gradu, pokušao da liši života N.T.K. (ime i prezime oštećenog). Osumnjičeni se tokom saslušanja branio ćutanjem, koristeći svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Prema optužbama, incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima nakon kratke verbalne rasprave i fizičkog sukoba između osumnjičenog i oštećenog. T.O. je navodno upotrebio kuhinjski nož sa sečivom dužine 11 centimetara kako bi nanio teške telesne povrede oštećenom, ubodima u donji deo stomaka i levu nadlakticu. Oštećeni je zbog ovih povreda hospitalizovan i trenutno se nalazi u teškom stanju.

Nakon napada, T.O. je pobegao u drugu sobu, gde je brzo lociran i uhapšen od strane nadležnih organa. Optuženi se suočava sa krivičnim delom pokušaja ubistva, što je ozbiljno krivično delo u skladu sa zakonodavstvom Republike Srbije.

Svedoci navode da se sukob između osumnjičenog i oštećenog dogodio zbog nesuglasica oko upotrebe klima uređaja. Prema izveštajima, osumnjičeni je pokušao uključiti klima uređaj, dok se oštećeni tome protivio, što je kulminiralo u verbalni i fizički sukob.

BONUS VIDEO