LJUDIMA PRODAVALI MESO SA STOČNOG GROBLJA! Uhapšene dve osobe u Subotici - GNUSAN ZLOČIN!


IZVOR: Republika - 26.09.2023 | 12:28


Prema informacijama koje je pružila policija, sumnja se da su osumnjičeni ukrali meso koje nije bilo namenjeno za ljudsku upotrebu.

Foto: Shutterstock
LJUDIMA PRODAVALI MESO SA STOČNOG GROBLJA! Uhapšene dve osobe u Subotici - GNUSAN ZLOČIN!

Dve osobe, identifikovane kao B. S. (30) i D. P. (38) iz Subotice, uhapšene su pod sumnjom da su izvršile krivično delo proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih proizvoda nakon što su otuđili životinjsko meso sa stočnog groblja u Subotici i koristili ga u nelegalne svrhe, saopštila je lokalna policija.

Prema informacijama koje je pružila policija, sumnja se da su osumnjičeni ukrali meso koje nije bilo namenjeno za ljudsku upotrebu, i zatim ga nelegalno koristili. Ovakve radnje predstavljaju krivično delo koje ugrožava javno zdravlje i bezbednost, budući da se takvi proizvodi mogu pokazati kao štetni za konzumente.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici su brzo reagovali i priveli osumnjičene, a protiv njih će biti podneta krivična prijava. Takođe im je određeno zadržavanje do 48 sati, tokom kojeg će biti sprovedeni svi neophodni postupci i istraga.

Očekuje se da će osumnjičeni biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici kako bi se dalje razmatrala njihova odgovornost za ove radnje, a takođe će se voditi istraga kako bi se utvrdili svi detalji ovog slučaja krađe i nelegalne upotrebe mesa.

BONUS VIDEO