KOSTI KECMANOVIĆU NIJE ZAKLJUČENA SAMO OVA OCENA: Jeziva ironija u vezi sa ocenjivanjem UBICE IZ RIBNIKARA!


IZVOR: Republika - 21.08.2023 | 12:46


Kosta Kecmanovič, koji je 3. maja u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" svirepo pobio svojih devetoro drugova i čuvara škole Dragana Vlahovića ostao je neocenjen samo iz jednog predmeta.

Foto: Shutterstock, Facebook
KOSTI KECMANOVIĆU NIJE ZAKLJUČENA SAMO OVA OCENA: Jeziva ironija u vezi sa ocenjivanjem UBICE IZ RIBNIKARA!

Ironija ili nešto drugo? Pitanje je koje se može postaviti nakon saznanja da je maloletni ubica Kosta Kecmanović, koji je 3. maja u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" ubio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, ostao neocenjen iz vladanja. 

Naime, kako je za Republiku otkrio izvor blizak istrazi, maloletnom Kecmanoviću su sve druge ocene uredno zaključene, dok jedino iz vladanja nije imao ocenu.

- Dosta se spekulisalo oko Kostinog daljeg školovanja i oko toga šta će biti sa tim. Činjenica je da je on i dalje učenik te škole i da mu se ne može oduzeti pravo na školovanje, međutim, ironija koja je iznenadila sve jeste to što Kosti na kraju školske godine nije zaključena samo jedna ocena, a to je iz vladanja, sve ostale ocene je imao - objašnjava naš izvor.

Podsetimo, Kosta Kecmaović je 3. maja počinio stravičan zločin u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je ubio devetoro svojih drugara i radnika obezbeđenja, Kecmamović se, inače već tri meseca nalazi na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu radi ispitivanja o njegovom psihičkom stanju, crtama ličnosti i uračunljivosti.

BONUS VIDEO: