DETALJI NAPADA NA MLADIĆA U MOLEROVOJ ULICI: Ušli su mu u auto i pretili nožem!


IZVOR: Republika - 19.08.2023 | 08:18


Mladić N.K (20) povređen je sinoć na Vračaru. Prema nezvaničnim informacijama policija je po izasku na teren, nakon prijave, na licu mesta zatekla je mladića i njegovu rođaku.

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP
DETALJI NAPADA NA MLADIĆA U MOLEROVOJ ULICI: Ušli su mu u auto i pretili nožem!

Mladić N.K (20) povređen je sinoć na Vračaru. Prema nezvaničnim informacijama policija je po izasku na teren, nakon prijave, na licu mesta zatekla je mladića i njegovu rođaku.

 

 

- Oni su izjavili su da je ispred njihovog automobila stao njima nepoznat mladić i da su na zadnje sedište navodno ušla dva mlađa muškarca sa noževima u rukama i zatražili novac. Zatim je mladić N.K. izašao iz automobila, a jedan od napadača ubo ga je nožem u desnu butinu - kaže izror Informera.

Kako se saznaje, nakon toga su im tri mlađa muškarca oduzela dokumenta, novac i telefon ranjenog mladića i pobegli kroz Molerovu ulicu. Policija intenzivno radi na identifikaciji napadača istraga je u toku.

Kako se moglo videti na licu mesta, policija je obavila uviđaj, a u jednom trenutku šlep služba odnela je automobil u kojem se, kako se pretpostavlja sve odigralo.

BONUS VIDEO: