Hapšenje u Novom Pazaru zbog pucnjave na pevačicu!


IZVOR: Tanjug, Republika - 24.02.2018 | 22:13


Pripadnici policijske uprave u Novom Pazaru lišili su večeras slobode dva lica, izjavio je Tanjugu viši javni tužilac Edis Arifović.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Njima je viši javni tužilac odredio mere zadržavanja od 48 sati.

Jedan od uhapšenih A.Lj. se sumnjiči da je upucao devojku koja se danas ranije javila zdravstvenom centru u Novom Pazaru.

Njemu je na osnovu člana 113, a u vezi sa članom 30 na teret stavlja ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Drugi uhapšeni E.N. se sumnjiči da je pomagao počiniocu ovog dela , rekao je Arifović.

Mlađa ženska osoba primljena je u novopazarsku Opštu bolnicu sa ustrelnom ranom karlične i glutealne regije, izjavila je ranije danas za Tanjug potrparolka zdravstvenog centra Novi Pazar Suada Gicić Skenderi.


- Devojka stara 18 godina iz Beograda primljena je na hirurško odeljenje Opšte bolnice u Novom Pazaru sa ustrelnom ranom desne ilijačne (karlične) i glutealne regije - rekla je ona i navela da je dežurni hirurg sa dežurnom ekipom pacijentkinju pregledao, te da su konsultovani i neurolog, ortoped i radiolog.

- Pacijentkinja nije vitalno ugrožena i nije konstatovana povreda vitalnih organa, ali se upućuje za Beograd radi dalje dijgnostičke i lečenja - dodala je Gicić Skenderi.

Prema navodima pojedinih medija, reč je o devojci koja se bavi pevanjem i koja je povređena tokom pucnjave u Novom Pazaru.