KOSTINA MAJKA ne posećuje njegovog oca u zatvoru: VLADIMIRU DOLAZI SAMO DVOJE LJUDI


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 09.08.2023 | 18:16


Republika saznaje da Vladmira Kecmanovića ni jednom do sada nije posetila njegova zakonita supruga Miljana Kecmanović.

Foto: Facebook, Shutterstock
KOSTINA MAJKA ne posećuje njegovog oca u zatvoru: VLADIMIRU DOLAZI SAMO DVOJE LJUDI

Vladimir Kecmanović uhapšen 3.maja pošto je njegov sin Kosta Kecmanović napravio masakr u svojoj školi, nalazi se u pritvoru pod sumnjom da je sinu stavio na raspolaganje vatreno oružje kojim je ubio devetoro dece i školskog čuvara, a teško ranio nastavnicu i petoro dece. 

Iza rešetaka, Vladimir prolazi golgotu usled koje je smršao do neprepoznatljivosti i strašno je iznuren, a najteže mu pada to što nije video ćerku tri meseca. Njemu u posete dolazi samo sestra od tetke i Miljanin brat koji ga uveravaju da mu je ćerka dobro i da njena majka, a njegova supruga Miljana, čini sve da je zaštiti od užasa kroz koji porodica prolazi i usled kojeg je razorena njihova zajednica. 

Foto: Printscreen

Vladimir Kecmanović se sumnjiči da je Kostu obučavao da puca

- Vladimir je bio poznat u gradu kao izuzetan stručnjak, dobar doktor, kolega, komšija i prijatelj, a monstruozni čin sina ga je skroz degradirao u svakom smislu i uništio njegovu reputaciju koju je studiozno gradio.Posebno što je dečak uzeo njegovo oružje i njime izvršio masovno ubistvo - otkriva izvor Republike. 

Cimeri doktora Kecmanovića saosećaju sa njim i tvrde da se njemu ne živi zbog zločina koji je zapanjio svet, ali da postoje ljudi koji žele da mu pomognu. 

 - Ubio mu je volju za životom. Njegov šurak, Miljanin brat dolazi da ga podrži i govori mu da je  njegovo najbliže okruženje uz njega i Miljanu. Priča mu kako svi žele da se njihova ćerka spase, a da sa Kostom nešto debelo nije u redu i da će biti ono što biti mora, te da sa tim moraju da se pomire - ispričao je izvor Republike. 

Za svaku posetu najbliži članovi porodice koji jedino mogu da ga obilaze u istrazi, moraju da traže dozvolu od sudije za prethpodni postupak. Sudija je Vladimiru omogućila da ga u proseku na deset dana obiđu šurak ili sestra od tetke.  

BONUS VIDEO