SAZNAJEMO! LAŽNA UZBUNA NA KLINICI: Kosta nije pokušao da pobegne, evo šta se stvarno desilo!


IZVOR: Republika, S.S. - 01.08.2023 | 13:33


Republika je došla do informacija da Kosta Kecmanović nije pokušao da pobegne sa klinike

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen
SAZNAJEMO! LAŽNA UZBUNA NA KLINICI: Kosta nije pokušao da pobegne, evo šta se stvarno desilo!

Danas su mediji preneli nezvaničnu informaciju da je masovni ubica Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja nasumičnom pucnjavom u svojoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio čuvara i devetoro đaka, pokušao da pobegne sa Klinike za neuropsihijatriju za decu i omladinu, ali je naš portal došao do saznanja da je reč o lažnoj uzbuni.

Kako je navedeno u vesti o pokušaju bekstva, iz Kostine sobe čula se buka, nekoliko dana nakon što je saslušan u slučaju protiv oca Vladimira, ali nije bila reč o pokušaju bekstva.

Prema našim saznanjima, zaposleni na klinici su tog dana posumnjali da dečak pokušava da pobegne, ali kada su došli u njegovu sobu, videli su da je samo pravio lom po sobi jer je bio nervozan.

Kao što smo juče pisali, dečak je poslednjih dana posebno histeričan jer odbija bolničku hranu, a o tome čitajte OVDE.

Naše informacije potvrdilo je kasnije i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da su netačni navodi pojedinih medija da je K.K. (14)  pokušao da pobegne iz zdravstvene ustanove u kojoj se nalazi nakon što je 3. maja ove godine počinio zločin u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. Naglašavamo da je maloletni K.K. pod 24-časovnim nadzorom policije čime svaka mogućnost bekstva u potpunosti nije moguća - navode u saopštenju.

BONUS VIDEO: