ISPRAVKA: NE MOŽE SE ZNATI KAKO TAČNO IZGLEDA OTAC DEČAKA UBICE I KAKO SE PONAŠA U PRITVORU


IZVOR: Tamara BUJIŠIĆ - 20.06.2023 | 12:49


Portal Republika je datuma 20.06.2023. godine objavio članak sa naslovom "ŠOK INFORMACIJE IZ ZATVORA O OCU DEČAKA UBICE! Vladimir Kecmanović ne liči na sebe, otkrivamo šta mu se desilo!", koji je Raskrinkavanje.ba ocenilo kao prenošenje netačnih senzacionalnih naslova i klikbejt.

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube
ISPRAVKA: NE MOŽE SE ZNATI KAKO TAČNO IZGLEDA OTAC DEČAKA UBICE I KAKO SE PONAŠA U PRITVORU

Celu analizu pogledajte ovde: https://raskrinkavanje.ba/analiza/mediji-nastavljaju-cijediti-tragediju-u-beogradu-za-klikove

U tekstu se navodi da je otac dečaka koji se nalazi u pritvoru, promenio svoj lični opis, za šta apsolutno nema nikakvih dokaza. Portal Republika poziva se na svoja saznanja u kojima tvrdi da je on vidno smršao, a sve to navodi "izvor blizak istrazi". Za ove tvrdnje ne postoje pak nikakvi dokazi i ne može se sa sigurnošću reći kako otac dečaka ubice zaista izgleda.

Takođe, navedeno je da se "povukao u sebe i da malo govori", što takoše ne može biti provereno, te je sve ovo plasirano kao neproverena informacija. Navedeno je samo da sve ovo govori izvor Republike, te informacije ne mogu biti okarakterisane kao relevantne.

Portal Republika izvinjava se svojim čitaocima na plasiranju neproverenih informacija i dovođenjem u zabludu,

(Republika.rs)

BONUS VIDEO