VLADIMIR KECMANOVIĆ POKUŠAO SAMOUBISTVO U ZATVORU!? Otac dečaka ubice teško povredio glavu!


IZVOR: Republika - 14.05.2023 | 17:58


Vladimir Kecmanović se zaleteo i svom snagom udario glavom u zid!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube
VLADIMIR KECMANOVIĆ POKUŠAO SAMOUBISTVO U ZATVORU!? Otac dečaka ubice teško povredio glavu!

Vladimir Kecmanović, radiolog i otac maloletnog masovonog ubice Koste K. (13), koji je ubio devet osoba u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar danas je u ćeliji pokušao samoubistvo!

Kako piše Informer Vladimir se zaleteo i svom snagom udario glavom u zid!

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, koji je u školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro, a još sedmoro ranio nalazi se u pritvoru od dana kada je njegov sin počinio strahovit zločin njegovim pištoljem.

Upravo je Vladimir Kecmanović, poznati beogradski radiolog, naučio sina šta je to oružje.

Vladimir je često posećivao streljanu, a prema nezvaničnim informacijama i sina je upoznao sa pucanjem.

Ministar Bratislav Gašić rekao da je otac u policiji naveo da su pištolji kojima je Kosta izvršio masakr bili u sefu pod šifrom.

 - Otac izvršio ovog teškog dela je uhapšen, oba pištolja koja su nađena su imala legalne dozovle od strane muškog roditelja, on tvrdi da su bili zaključani i da ima više komada oružja iz 2016. i 2017. godine. Da su bili zaključani u sefu pod šifrom, ali je očigledno dete imalo šifru od sefa, čim je uspelo da uđe u posed tih pištolja. Tri puna okvira sa po 15 metaka su nađena pored čaura koje su ispaljene - naveo je Bratislav Gašić neposredno posle zločina.

Vladimir Kecmanović je na saslušanju priznao da sina jeste vodio u streljanu, ali i da njegov sin jeste bio žrtva vršnjačkog nasilja u "Vladislavu Ribnikaru". On je tom prilikom rekao i da je "mrtav čovek" otkad je njegov sin počinio masakr.

 

Bonus video: