BOJAN IZ JAGODINE DO SMRTI TUKAO MAJKU PETORO DECE! Sud mu produžio pritvor!


IZVOR: Republika - 28.04.2023 | 12:25


Bojan M. se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Foto: Facebook
BOJAN IZ JAGODINE DO SMRTI TUKAO MAJKU PETORO DECE! Sud mu produžio pritvor!

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Jagodini sud je produžio za još 30 dana pritvor Bojanu M. osumnjičenom da je na smrt pretukao partnerku Andreu K. (35). 

Pritvor je produžen da ne bi uticao na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. 

Bojan M. se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da se Bojanu M. odredi pritvor. 

On se sumnjiči da je u noći između 27. i 28. marta u svom stanu zadao više udaraca po telu ženi koja je od zadobijenih povreda preminula.

Mediji navode da je ubijena žena bila majka petoro dece.

Bojan i pre bio nasilan

Bojan M. (46), koji je uhapšen za ubistvo partnerke Andree K. (35) u Jagodini, poznat je kao nasilnik koji maltretira žene, a već je bio prijavljivan za nasilje u porodici, prema njegovoj bivšoj supruzi i babi.

Prema rečima meštana, Manojlović je poznat po svom problematičnom i agresivnom ponašanju, kao i da je konzumirao narkotike.

Da je Andrein ubica i ranije bio agresivan prema ženama, potvrđuju i informacije koje su dobijene iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini, odakle je potvrđeno da je Bojan u prošlosti već bio prijavljivan za nasilje u porodici, a žrtve su bile njegova supruga i baba.

- U toku 2019. godine prema Bojanu M. iz Jagodine su izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici i to prema članovima njegove porodice: supruzi i babi osumnjičenog - saopštili su iz OJT Jagodina, preneo je ranije Blic.

BONUS VIDEO: