UBICA DETETA IZ RIPNJA UOPŠTE NIJE IMAO NAMERU DA SE PREDA! Desio mu se veliki PEH prilikom bekstva!


IZVOR: Republika - 11.04.2023 | 20:19


Ilić je na telefon pozvao nekoga i sumnja se da je upravo tako policija uspela da ga locira, a zapravo ga je našla na makadamskom putu koji vodi van sela.

Foto: Facebook
UBICA DETETA IZ RIPNJA UOPŠTE NIJE IMAO NAMERU DA SE PREDA! Desio mu se veliki PEH prilikom bekstva!

Stojan Ilić (38) iz Ripnja koji je osumnjičen da je juče prvo oteo, a potom silovao i zverski sa nekoliko uboda nožem iskasapio devojčicu Nevenu Petrović (16) nakon što su bili u prodavnici, navodno je nakon zločina pokušao da pobegne iz sela, ali nije uspeo jer se zaglavio u blatu.

Zločin se dogodio juče oko 13.20 sati kada su osumnjičeni, devojčica i njen maloletni brat otišli do prodavnice. Naime, Stojan je, prema rečima dede ubijene Nevene Nenada Petrovića, ostavio dečaka ispred prodavnice, a on dodao gas i pobegao s Nevenom u svom "polu".  Odvezao je na dva kilometra od centra u šumu gde je silovao, a zatim izbo nožem nekoliko puta po stomaku i grudima. Ostavio je pored puta, a zatim se vratio u njihovu kuću i izbo joj majku, ujaka i babu, pa pobegao.

- Stojan je ubrzo nakon zločina pozvao svog brata Jovana Ilića i rekao mu da da je ubio troje ljudi i da je počinio zločin. Čovek je zanemeo i nije ni stigao da ga pita zašto je to uradio - kaže sagovornik i dodaje:

- Osumnjičeni je na telefon pozvao još nekog i sumnja se da je upravo tako policija uspela da ga locira, a zapravo ga je našla na makadamskom putu koji vodi van sela.

Sagovornik navodi da Stojan Ilić nije uspeo da pobegne jer se zaglavio u blatu.

- U tom delu puta kojim je Stojan pokušao da pobegne, zbog velike kiše koja je padala u ponedeljak, nije uspeo da se izvuče iz blata i točkovi su mu se bukvalno ukopali u zemlju - kaže izvor i dodaje:

- Policija ga je opkolila i nije imao kud. Lišen je slobode zbog dela, koje je kako se sumnja, počinio.

(Republika/Kurir)

Bonus video: