JEDAN MLATIO, DRUGI ZA TO VREME SVIRAO HARMONIKU! Šokantna izjava trubača pretučenog kod Beton hale: Otkrio motiv napada!


IZVOR: Republika - 05.04.2023 | 14:21


Policija kod uhapšenih napadača našla četiri instrumenta.

Foto: Facebook
JEDAN MLATIO, DRUGI ZA TO VREME SVIRAO HARMONIKU! Šokantna izjava trubača pretučenog kod Beton hale: Otkrio motiv napada!

Beogradska policija u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila je danas šest osoba među kojima su dvojica maloletnika zbog napada i razbojništva na članove trubačkog orkestra "Kobre" iz Vladičinog Hana.

U Urgentnom centru u teškom stanju nalaze se trubači Zoran D. (22) i Goran S. (47) koji su sa još dvojicom kolega pretučeni kod "Beton hale" u Karađorđevoj ulici. Batine su dobili bejzbol palicama i motkama.

Jedan od povređenih je policiji rekao da su "napadnuti čim su izašli iz automobila, da je bilo oko 30 muškaraca i da su ih tukli bejzbol palicama", piše Telegraf.

- Dok me je jedan udarao drugi je pored mene svirao harmoniku. Neke moje kolege su se spasile bežanjem - rekao je jedan od povređenih trubača tokom istrage.

On je rekao da sumnja da se "motiv napada krije u ljubomori". Međutim, nije mogao da otkrije indetitet napadača, piše Telegraf.

Sa lakim telesnim povredama u bolnicu su primljeni Mališa A. (46) i Ivica S. (26).

Povređeni su inspektorima rekli da su im napadači uzeli i trube.

Policija je kod uhašenih našla četiri instrumenta.

BONUS VIDEO: