EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE PRIVOĐENJA OCA IZ PAKLA NA SASLUŠANJE!


IZVOR: Republika - 30.03.2023 | 10:13


Uroš Pašajić (38), otac monstrum koji je držao zatvoreno ćerku u kupatilu u stanu na Mirijevu dugi niz godina priveden je na saslušanje u Tužilaštvo, a reporteri Republike zabeležili su fotografije sa lica mesta.

Foto: ST/D. KADIĆ, MUP
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE PRIVOĐENJA OCA IZ PAKLA NA SASLUŠANJE!

Kako je Republika već pisala, on je u pratnji policijski inspektora doveden u Tužilaštvo u Katanićevoj ulici u Beogradu. POGLEDAJ GALERIJU

Uroš je videvši reportere namestio snužden izraz lica i mirno ušao u tužilaštvo.

Podsetimo, mučna priča koja je zgrozila Srbiju otkrivena je onog trenutka kada je vanbračna supruga Uroša Pašajlića otišla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje nad njom, ali i za njegovo monstruozno ponašanje.

Uroša je za zlostavljanje prijavljivala i bivša supruga, devojčicina majka, a komšije su primećivale ženu kako plače na stepenjištu zgrade, po nekad su čuli krike i jecaje, ali nisu povezivali to sa devojčicom. Kako kažu, devojčicu uopšte nisu ni viđali, a majka je otišla od njih pre tri godine.

Majka devojčice je zavisnik, a i bila je osuđivana, nakon što je jednom prilikom, pod dejstvom narkotika fizički napala svoju majku.

Kako je Republika već pisala, Pašajlić se tereti da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, a preti mu 20 godina robije.

Napomena: Najstrožije je zabranjeno korišćenje ekskluzivnih fotografija privođenje Pašajlića bez odobrenja redakcije portala Republika. Za neovlašćeno korišćenje redakcija će pokrenuti sve zakonski dostupne mehanizme koji su joj na raspolaganju.