TETKA ZATRAŽILA STARATELJSTVO NAD JANOM!


IZVOR: alo.rs - 07.02.2018 | 08:40


Ljubica Manojlović iz Kruševca, tetka zverski ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), zvanično je zatražila starateljstvo nad malom Janom (7), ćerkom ubijene sestričine.

Foto: Privatna arhiva

Jelena Marjanović sa Janom

Jelenina najmlađa tetka po majci potvrdila je ova saznanja i istakla da je spremna da vodi računa o maloj Jani, za koju je veoma vezana, piše Alo!.

- Hoću da vodim brigu o Jani, a o tome će da odluči Centar za socijalni rad. Koliko znam, zahtev su podneli i Jelenin stric Branislav Krsmanović, kao i Jelenina strina Gorica - otkrila je Ljubica, koja nakon smrti Jelenine majke Zorice (53) vodi brigu o njenoj kući u Borči.

Ljubica nerado priča o porodici Marjanović, ali ističe da je Jelenina familija malu Janu viđala i da se sa njom čula sve do 15. septembra prošle godine, kada je Zoran uhapšen.

- Dok je on bio na slobodi, uvek nam je omogućavao da je vidimo i čujemo se sa njom telefonom. Sa njim nikakav problem nismo imali. Sada se preko prijatelja i drugih rođaka raspitujemo o njoj jer sa Zoranovim roditeljima i bratom nemamo nikakav kontakt. Nemam ni njihov broj telefona - navodi Ljubica, najmlađa Jelenina tetka po majčinoj liniji, sa kojom je ubijena pevačica bila veoma bliska.

Jelenina tetka izbegava da odgovori na pitanje da li se čuje sa malom Janom i šta joj prijatelji pričaju o njoj.

- Ne bih tome. Čekali smo više od godinu i po dana da vidimo ko je ubio Jecu, pa ćemo sačekati i podizanje optužnice. Do tad naša noga u kuću Marjanovića kročiti neće! - kategorična je Ljubica.

Osim zategnutih odnosa sa ostatkom porodice Marjanović, još jedan razlog je sprečio Ljubicu da dođe u Beograd i Jani čestita rođendan.

- Imala sam virus, ali uskoro ću doći u Beograd. Mnogo nam je teško bez Jelene, sestre Zorice i naše majke, bez kojih smo ostali u roku do šest meseci - poručila je Ljubica.