ČITULJA ZA ESKOBARA: Poznato kada će biti sahrana Ranka Radoševića, porodica se oprostila od Nikšićanina (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.03.2023 | 10:36


Sahrana Ranka Radoševića Eskobara će se obaviti 13. marta 2023. godina na groblju Orlovača, objavila je njegova porodica.

Foto: St/N. Pančić, MUP, Printscreen/Novosti
ČITULJA ZA ESKOBARA: Poznato kada će biti sahrana Ranka Radoševića, porodica se oprostila od Nikšićanina (FOTO)

Ranko Radošević poznatiji kao Ranko Eskobar ubijen je 9. marta dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju. Porodica je objavila čitulju u kojoj obaveštavaju rodbinu i prijatelje da će sahrana Radoševića biti u ponedeljak 13. marta na groblju Orlovača.

- Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi Ranko Radošević iznenada preminuo 9. marta 2023. u 54. godini. Sahrana će se obaviti u ponedeljak 13. marta u 14 sati na groblju Orlovača. Opelo počinje u 13.30 sati. Porodica prima saučešća u Hramu Sv. Prokopija od 11.30 sati - stoji u čitulji datoj u štampanom izdanju Večernjih novosti.

Foto: Printscreen/Novosti

Porodica objavila čitulju Ranku Radoševiću Eskobaru

Da podsetimo, policija je uhapsila Stefana Zlatanovića (28) i Luku Vučetića (26) zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića.

Policija je za manje od 48 časova uhapsila direktne izvršioce - Stefana Zlatanovića (28) iz Lebana i Luku Vučetića (26) i Kraljeva.

Prema saznanjima Republike, uhapšena je i saučesnica u ovom zločinu, a reč je o malolenoj osobi.

Foto: Privatna arhiva

Hapšenje ubica Ranka Radoševića Eskobara

Kako otkrivamo, Stefan i Luka su ubistvo Radoševića "odradili" zbog duga za drogu i to je bio način da "skinu" dugovanje.

Njih dvojica se sumnjiče da su 9. marta na benzinskoj stanici u Rušnju usmrtili Ranka Radoševića zvanog Eskobar. Oni su se potom krili u štek stanu na Novom Beogradu, gde ih je uhapsila beogradska policija.

Eskobar je slovio za vođu nikšićkog klana, koji usko sarađuje sa škaljarskim klanom. Njegovo ime se spominjalo i nakon hapšenja klana Veljka Belivuka, kada se jedno od pronađenih vozila vodilo upravo na Radoševića.

BONUS VIDEO