JEZIVE FOTOGRAFIJE! Hirurg monstrum je unakazio svoju suprugu: Preti mu do 10 godina robije! (UZNEMIRUJUĆE)


IZVOR: Aleksandra GRUJIĆ - 03.02.2023 | 16:28


Nasilnik je svojoj supruzi naneo višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su I. O. polomljena četiri rebra, kao i leva laktična kost.

Foto: TV Pink, facebook
JEZIVE FOTOGRAFIJE! Hirurg monstrum je unakazio svoju suprugu: Preti mu do 10 godina robije! (UZNEMIRUJUĆE)

Kako navodi Tužilaštvo, ove povrede su kvalifikovane kao teške telesne povrede, a sada su osvanule i jezive fotografije.

- Udarao ju je predmetima podobnim da se nanesu teške telesne povrede, daveći ženu kablom, čupajući je i za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući, usled čega je ugrozio njeno spokojstvo i telesni integritet - navodi Tužilaštvo.

Kako se vidi i na fotografijama, u pitanju su teške telesne povrede za koje suprugu Nikoli Ostojiću preti od dve do 10 godina robije.

Podsetimo, on je pre dva dana u porodičnom domu pištoljem brutalno pretukao suprugu i naneo joj teške telesne povrede u vidu loma četiri rebra, nadlaktice, a nesrećna žena je imala brojne hematome po glavi. POGLEDAJ GALERIJU

Nesrećna žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.