ALEN AZARIĆ NA METI MINISTARSTVA ZDRAVLJA: Lažni lekar obavljao rituale u vojnom hotelu sa ocem!


IZVOR: - 01.02.2018 | 06:53


Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv lažnog iscelitelja Alena Azarića, a kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, istraga protiv njega i njegovog oca pokrenuta je po prijavi Vojne policije.

Foto: youtube.com/Goli Zivot TV HAPPY

Alen Azarić

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv lažnog iscelitelja Alena Azarića, a kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, istraga protiv njega i njegovog oca pokrenuta je po prijavi Vojne policije.

Od izvora iz istrage saznajemo da je samozvani lekar Azarić zajedno sa svojim ocem tokom prošle godine obavljao rituale u vojnom samačkom hotelu "Galeb" u Beogradu.

- Njih dvojica su teško obolelim ljudima prodavali svoje preparate i obećavali im izlečenje. Onda ih je jedan od stanovnika hotela prijavio policiji - kaže izvor iz istrage.

PROVERA STRUČNOSTI

Naime, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu potvrdili su nam da je pokrenut predistražni postupak protiv Azarića zbog nadrilekarstva i nadriapotekarstva.

- U tužilaštvu je ranije zaveden predmet o istrazi Azarića i juče smo tražili od televizije Pink da nam prosledi snimak jutarnjeg programa u kojem je gostovao. U emisiji je izneo sporne tvrdnje i to ćemo združiti sa postojećim predmetom. Sve ćemo proslediti nadležnoj policiji radi prikupljanja dokaza za krivično delo nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo - kažu u tužilaštvu.

S obzirom na to da se Azarić predstavlja kao doktor i tvrdi da leči od najtežih bolesti, njegov rad ispitaće i inspekcija Ministarstva zdravlja.

- Poslaćemo inspekciju na teren, u "ordinaciju" gospodina Azarića, a nakon procene njegovog rada preduzećemo određene mere - kažu u ministarstvu.

ISTERIVAČ ĐAVOLA

Azarića, koji je poznat i kao "isterivač đavola", tokom jučerašnjeg dana pokušali smo u više navrata da dobijemo telefonom na njegov privatni broj, ali su se uporno javljali "saradnici".

- Ovo nije Alenov broj, ali vi mi recite ko ste i šta hoćete od njega, pa ćemo mu preneti da vam se javi - bio je odgovor koji smo dobili od jednog saradnika.

Podsećamo da je lažni iscelitelj dospeo u žižu javnosti pre dva dana tokom gostovanja na televiziji Pink kada je dr Moma Jakovljević, ugledni hirurg i zamenik direktora KBC "Dragiša Mišović", demonstrativno napustio studio nakon što je Azarić ispričao kako je svojim uljima izlečio 100.000 ljudi, a neke i od kancera.