UKRAO 4.000 DINARA PA POTEGAO PIŠTOLJ NA POLICIJU: Imao podebeo kriminalni dosije - evo ko je razbojnik koji je likvidiran na Karaburmi


IZVOR: Republika - 17.01.2023 | 08:56


Sinoć tokom potere policije za razbojnikom M. M. (64) koji je prethodno uz pretnju pištoljem opljačkao benzinsku pumpu odigrala se prava drama.

Foto: Printskrin
UKRAO 4.000 DINARA PA POTEGAO PIŠTOLJ NA POLICIJU: Imao podebeo kriminalni dosije - evo ko je razbojnik koji je likvidiran na Karaburmi

Razbojništvo se dogodilo juče oko 21 sat u Mirijevu, nakon toga se razbojnik naoružan pištoljem udaljio ka Paliluli.

- Patrola policije odmah nakon prijave krenuli su u potragu za razbojnikom i uočili ga u Ulici Salvadora Aljendea kod broja 19. On je, naime odgovarao opisu koji je dala osoba koja je prijavila razbojništvo  - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da su policajci izašli iz vozila i prišli osumnjičenom on je izvadio pištolj.

- Uperio je pištolj ka policajcima, bilo je čini se pitanje vremena kada će zapucati. Jedan od policajaca je pucao iz službenog pištolja i pogodio razbojnika. Odmah su zvali hitnu pomoć ali razbojnik je ubrzo preminuo - objasnio je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima razbojnik koji je upucan poznat je po različitim krivičnim delima policiji. 

Foto: Printskrin

 

 

- Kod ubijenog razbojnika je pronađena lična karta sa identitetom osobe M. M. i pištolj sa šest metaka, kao i novac koji je opljačkao oko 4.000 dinara. Zanimljivo je da su serisjki brojevi na pištolju izbrušeni. Inače, ukoliko je zaista reč o osobi koja je navedena u dokumentima koja su pronađena kod ubijenog razbojnika, reč je o osbi koja ima deblji kriminalni dosije. Između ostalog u dosijeu ima ubistvo, razbojništvo, nelegalni posed oružja - kaže naš sagovornik.

Kod njega je pronađen pištolj M 70.

Nakon upozorenja da spusti oružje, policajci su ispalili tri metka i ubili ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.