SAZNAJEMO! Leskovčanka tvrdila da su se četvorica seksualno iživljavala nad njom, pa menjala iskaz!


IZVOR: Slađana STEPANOVIĆ - 04.01.2023 | 12:24


Mlada Leskovčanka nekoliko puta je menjala prvobitni iskaz!

Foto: Shutterstock
SAZNAJEMO! Leskovčanka tvrdila da su se četvorica seksualno iživljavala nad njom, pa menjala iskaz!

Jug Srbije prethodnih dana potresla je vest o silovanju devojke (28) iz Leskovca koja je prijavila policiji da su se 30. decembra nad njom iživljavala četvorica muškaraca u toaletu jednog kafića u ulici Milorada Veljkovića Špaje. 

Prema našim informacijama, do silovanja nije došlo, a mlada Leskovčanka menjala je iskaz u policijskoj stanici i inspektorima dala nekoliko verzija celog slučaja.

Prema pisanju jednog leskovačkog portala, do navodnog silovanja je došlo 30. decembra oko 22 sata. Takođe je navedeno da je devojka nakon napada otišla u stan, gde je počela ozbiljno da krvari, a onda je poliiciji javila da su je silovala četvorica mladića, kao i da nije mogla da otvori vrata policajcima, pa su ih oni obili.

Kako su dalje naveli, Leskovčanka je hospitalizovana u KC Niš, međutim, našim novinarima su u zdravstvenoj ustanovi juče potvrdili da devojka nije zadržana na lečenju, ali da jeste došla na pregled.

- Jedna devojka je došla na pregled u noći između 30. i 31. decembra u KC Niš. Lekarima je rekla da su pokušali da je siluju, a onda je nakon pregleda ubrzo puštena kući - navode na Kliničkom centru za Srpski telegraf, dok su nam u Policijskoj upravi Niš rekli da mogu samo da potvrde da im je prijavljeno silovanje i da je istraga u toku. 

Takođe, u niškoj ulici Milorada Veljkovića Špaje postoji samo jedan kafić, a zaposleni su bili u šoku nakon ovih saznanja, te su za naš portal istakli da su za vest o silovanju devojke pročitali na portalima, pa demantovali da se to desilo u njihovom lokalu. 

Bonus video: