PAS MU SPASAO ŽIVOT! Rasvetljen pokušaj ubistva MILOŠA MANDARE!


IZVOR: Republika - 20.12.2022 | 14:18


Napad na Mandaru desio se u martu ove godine.

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ
PAS MU SPASAO ŽIVOT! Rasvetljen pokušaj ubistva MILOŠA MANDARE!

Efikasnom akcijom novosadskih inspektora za krvne delikte rasvetljen je pokušaj ubistva Miloša M. Mandare (32) iz Novog Sada, koje se dogodilo u martu na novosadskom naselju Detelinara. Sumnja se da je državljanin Bosne i Hercegovine Saša R. (45), u Molijerovoj ulici, tada ispalio u Novosađanina više hitaca iz vatrenog oružja i naneo mu teške telesne povrede, opasne po život.

Pokušaj ubistva rasvetljen je uz pomoć novosadskih inspektora u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu i Tužilaštvom Bosne i Hercegovine. Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Podsetimo, Mandara je u ranim jutarnjim satima izašao da prošeta psa, kada je tada nepoznata osoba ispalila više hitaca. Inače, Mandari je život spasio njegov pas, koji je skočio na napadača, a kada je pucač ispalio na psa hitac, onda je ispalio više hitaca u žrtvu. On je zadobio teške telesne povrede i njegov život je bio ugrožen.

Bonus video: