SIN KOJI JE ISEKAO OCA NA VOŽDOVCU SMEŠTEN U "LAZU LAZAREVIĆ"! Protiv oca podneta krivična prijava za nasilje u porodici!


IZVOR: Republika - 06.10.2022 | 09:25


Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu smestilo je u kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarevic“ osumnjičenog S.T., koji se sumnjiči da je 4.oktobra na Voždovcu nožem posekao po vratu oca S.T.

Foto: S.telegraf/vladimir lukic
SIN KOJI JE ISEKAO OCA NA VOŽDOVCU SMEŠTEN U "LAZU LAZAREVIĆ"! Protiv oca podneta krivična prijava za nasilje u porodici!

Osumnjičeni je smešten po protokolu u kliniku radi komisijskog psihijatrijskog veštačenja, obzirom na psihičko stanje u kome se osumnjičeni nalazio, saopštilo je Drugo osnovno javno tužilaštvo.

S.T. se sumnjiči da je nožem posekao po vratu oca S.T, nakon čega je otac sinu naneo laku telesnu povredu u vidu tri posekotine u predelu leđa.

Protiv oca podneta je krivična prijava za krivično delo nasilje u porodici, imajući u vidu da je i on naneo povrede sinu, osumnjicenom S.T.

Tužilaštvo će tokom dokaznog postupka izvesti sve dokaze koji su neophodni za donošenje odluke o daljem postupanju, prenosi Tanjug.

Podsetimo, jeziv slučaj porodičnog nasilja dogodio se u utorak u beogradskoj opštini Voždovac kada je, iz za sada nepoznatih razloga, sin (31) nasrnuo nožem na oca (61) i naneo mu posekotine po vratu, nakon čega mu je otac uzvratio i ubo ga tri puta u leđa.

Obojica su zadobili lakše telesne povrede.

BONUS VIDEO: