Novi detalji likvidacije vođe Škaljaraca: Tri uređaja postavljena da prate Vukotića, namestio ga najbolji prijatelj


IZVOR: Republika - 23.09.2022 | 11:06


Likvidacija vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića planirana mesecima unazad.

Foto: Twitter, sozcu.com.tr
Novi detalji likvidacije vođe Škaljaraca: Tri uređaja postavljena da prate Vukotića, namestio ga najbolji prijatelj

Vođa škaljarskog klana Jovan Jovica Vukotić ubijen je 9.septembra 2022.godine na autoputu u Istanbulu kada su ubice na motoru u automobil u kom se nalazio Vukotić ispalile četiri smrtonosna hica.

U trenutku ubistva sa Vukotićem u automobilu su bili njegova supruga Maša M. sa detetom koja je opisala kako je Vukotić likvidiran ali i otkrila još jedan veoma zanimljiv detalj.

Naime, ona je kazala da je njen suprug koji je deportovan iz Turske 2018.godine došao u Istanbul 2021.godine a da je automobil u kom je likvidiran vođa škaljaraca pripadao Vukotićevom prijatelju kome je strašno verovao i zvao svaki put kada bi negde išao.

 

 

Međutim, pregledom automobila i snimaka sigurnosnih kamera policija je došla do zanimljivog saznanja. 

Prikupljeno je više od 200 snimaka na trasi gde su osumnjičeni na motociklima stigli na mesto napada i pobegli sa lica mesta, i pregledano oko 1.700 sati snimaka.

Primećeno je da je Vukotića pratilo vozilo izmirskih registarskih oznaka i da su se u automobilu nalazili žena i muškarac koji je bio 2-3 minuta iza Vukotićevog vozila iz Atakoja. 

Foto: Twitter

Hapšenje ubica Jovana Vukotića

Dok su u vozilu pronađena tri uređaja za praćenje sa GPS-om, dva ispod automobila i jedan u gepeku. Policajci su nakon ovog pronalaska zaključili da je atentat više bio planiran nego što se očekivalo. Te se postavlja pitanje da li je Vukotića namestio prijatelj kome je verovao?!

Podsetimo, krvavi obračuni škaljara i kavčćana vode se od 2014.godine a u ovom ratu ubijeno je blizu 50 ljudi. Tvrdilo se da je krvavi obračun izazvalo 300 kilograma kokaina zaplenjenog u Španiji.