DECO, NISAM JA KRIV, ONA JE KRIVA! Ubica supruge zapomagao kad ga je krvavog Hitna pomoć zatekla na klupi kod zgrade


IZVOR: Repubilka - SLAĐANA STEPANOVIĆ - 27.08.2022 | 15:08


Zoran Mihailović (61) iz Aranđelovca ubio je svoju suprugu Draganu (55) u petak oko 15 sati zbog patološke ljubomore.

Foto: google.com/maps/prinscreen
DECO, NISAM JA KRIV, ONA JE KRIVA! Ubica supruge zapomagao kad ga je krvavog Hitna pomoć zatekla na klupi kod zgrade

Samo nedelju dana pre nego što je nesrećnoj ženi nožem presudio u hodniku zgrade, određena mu je mera zabrane prilaska zbog svađe, pa je živeo kod komšije, ali je danima o njoj pričao pogrdne reči.

Kako saznajemo, on je nakon ubistva otišao iza zgrade i seo na klupu, a zatim skalpelom isekao sebe po vratu i grudima, u nameri da se ubije, ali su ga tu pronašle komšije.

- Draganu je tog dana čekao na hodniku zgrade jer je znao da se s posla vraća oko 15 sati. Čim je naišla počeo je da je ubada nožem, a ona je samo uspela da uzvikuje imena sina i ćerke. On je pobegao napolje, a ćerka je istrčala u hodnik i vikala "Majka, majka", i zatim u očaju molila da zovemo hitne službe. Kada su ga dvojica komšija pronašla na klupi sa ranama, stigla je i Hitna pomoć koja ga je odmah smestila u sanitet, a on je tad vikao: "Deco, nisam ja kriv, ku*va je kriva". Ni tada mu nije bilo žao nesrećnice - priča jedan komšija za Republiku.

On kaže da je prethodne subote cela zgrada u naselju Kolonija čula kako se dere na Draganu i naziva je "ku*vom", nakon čega je uhapšen i kažnjen merom zabrane prilaska supruzi.

- Tada je dve noći proveo u šupi, a zatim ga je komšija sa trećeg sprata primio u svoj stan. Kada sam ga pitao zašto je uhapšen, on mi je rekao "Zato što ku*va hoće da ima švalera". Ovih dana se normalno ponašao i nikada se nije opijao. Pre 10 dana su se vratili iz banje. Ona je sve radila da sačuva brak, čak se i sa prijateljima slabije družila, ali je jadnica stradala samo zbog njegove bolesne ljubomore - zaključuju naši sagovornici.

BONUS VIDEO