BEBU U NIŠU UDARIO KOMŠIJA! Hitno prebačena u bolnicu!


IZVOR: Republika - 05.08.2022 | 09:58


Beba stara godinu dana povređena je jutros oko osam sati kada je na dečja kolica koja je gurala majka naletelo vozilo na Bulevaru Nemanjića na pešačkom prelazu.

Foto: Shutterstock
BEBU U NIŠU UDARIO KOMŠIJA! Hitno prebačena u bolnicu!

Užasne scene su se videle na pešačkom prelazu koji vodi od vrtića prema ulici Maksim Gorki jer je dete povredilo glavu pri padu iz kolica, a majka je izbezumljeno vrištala. Beba je srećom sada dobro.

Lekari Hitne medicinske pomoći su odvezli bebu na Dečju kliniku u Nišu.

- Dečak je primljen na Kliniku za dečju hirurgiju. Nakon pregleda neurohirurga i sve neophodne dijagnostike, utvrđeno je da dete nema neuroloških ispada i hiruških povreda. Ima oguljotine po licu. Nakon pregleda abdomena utvrđeno je da nema evidentnih povreda unutrašnjih organa. Dečak je svestan i stabilnih vitalnih parametara. Dete ostaje na Klinici za dečijoj hirurgiju radi daljeg praćenja - rečeno je u Univerzitetsko kliničkom centru.

Očevici kažu da je bilo strašno u trenutku udara.

- Bebu u kolicima je udario plavi "ford fokus" karavan koji vozi jedan komšija koji živi u tim zgradama na početku Bulevara Nemanjića. On je stariji čovek i vrlo je pažljiv uvek, ko zna šta mu se sada dogodilo - rečeno nam je na licu mesta.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, piše Kurir.

BONUS VIDEO: